NHL-luotsi median eteen härkämaskissa, kiitos Juuse Saroksen – tähtipakki repesi nauruun kesken haastattelun

Juuse Saroksen huippuvire nousi isoon osaan siinä, että Nashville Predatorsin pelaajat voittivat päävalmentajansa Peter Lavioletten kanssa tekemänsä vedon.

Predators otti Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä viidennen peräkkäisen voittonsa NHL:ssä, kun se kaatoi Edmontonin vierasjäällä 3-0. Samalla varmistui myös se, että Nashville nappasi täyden pistepotin Albertan vierailultaan kaadettuaan Calgaryn edellisenä iltana.

Saros pelasi molemmissa otteluissa. Calgaryssä hän meni jäälle päätöserässä Pekka Rinteen loukattua itseään törmäyksessä seuratoverin kanssa. Saros otti muutaman huipputorjunnan ja Nashville punnersi 3-3-tilanteesta 5-3-voittoon.

Edmontonissa Saros pelasi täydet minuutit ja summasi upean nollapelin 31 torjunnalla.

Seuratoverit saavat kiittää Sarosta makeista nauruista, sillä päävalmentaja Laviolette asteli Edmontonissa median eteen härkämaskissa. Miksi? Laviolette oli luvannut, että jos Albertasta irtoaa voitot peräkkäisinä päivinä, pelaajat saavat valita hänelle naamarin haastatteluihin.

Tähtipakki P. K. Subban repesi useaan otteeseen nauramaan Fox Sportsin haastattelussa (video alla), kun Laviolettea haastateltiin samaan aikaan käytävän toisella puolella.

Hän suitsutti Saroksen esityksiä kovissa vierasotteluissa.

– Hän on mielestäni jo nyt yksi liigan parhaista maalivahdeista, mutta hänellä on parhaat pelit vielä edessä. Yritämme vain pelata kovaa hänen edessään, Subban kehui suomalaisvahtia.

Subban ylisti myös Laviolettea siitä, että tämä piti lupauksensa.

– Hän on loistava persoona, ja hänen kanssaan on hienoa tehdä töitä päivittäin.

– Tällainen antaa hieman lisämotivaatiota ja saamme pitää hauskaa. Hieno homma häneltä, kanadalaispakki summasi NHL:n verkkosivujen mukaan.

Saros, 23, pelaa neljättä kauttaan Pohjois-Amerikassa. NHL-otteluita hänelle on kertynyt 51.

Lue myös:

    Uusimmat