Mainos

Vaativa Casper testasi kolme viikkoa Purina ONE -täysravintoa: Näin uusi ruokavalio vaikutti kissan mielialaan!

Sata kissanomistajaa pääsi testaamaan Purina ONE -täysravintoa kolmen viikon ajan. 11-vuotias vaativaksi herkkusuuksi kehaistu Casper oli yksi onnekkaista. Näkyikö kissan kunnossa, turkissa tai mielialassa muutoksia kolmen viikon ruokakuurin aikana? Lue Casper-kissan arviot viikko viikolta!

Kolmen viikon Purina ONE -testiryhmään valittiin muun muassa vaativaksi herkkusuuksi esitelty 11-vuotias Casper-kissa, jolle tavanomaisemmat purkkiruuat eivät kelpaa: kissan ruokavaliossa haluttiin panostaa laatuun.

Casper testasi kolme viikkoa huhti–toukokuussa Purina ONE Adult Kana ja kokojyvävilja -täysravintoa, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille kissoille.

Näkyikö kissan ruokahalussa, kunnossa tai mielialassa muutoksia kolmen viikon ruokakuurin aikana? Lue testiryhmäläisen viikkoarviot!

Casper-kissan viikko 1

Casper testasi kolme viikkoa Purina ONE Adult Kana ja kokojyväviljaa. Ensimmäisellä testiviikolla kissa oli erityisen kiinnostunut uudesta ruuasta ja turkin pehmeydessä näkyi lähes heti muutoksia.

"Paketti saapui kotiovelle sopivasti kun Casper-kissani täytti 11-vuotta! Paketin avattiin yhdessä ja muutama naukaisu tuli jo, että nopeammin ruokaa kippoon. Yleensä naksu ruuat ovat olleet aluksi Casperille että nuuhkaistaan ja katsotaan myöhemmin uudelleen, nyt kuppiin jäi muutama hassu naksu! Tämä tuote sai täydet 5 tassua! Öisin kuppi tyhjenee ja aamulla pyydetään naukuen uutta."

"Casperin kehräyskone on ollut yllättävän tehokas. Tämä vanha herra tykkää olla itsenään omilla paikoilla ympäri asuntoa mutta muutamana iltana on nukahtanut kainaloon, joka on täysin uutta. Myös Casperin turkki oli jo kahden päivän jälkeen siistimmän näköinen ja mahdottoman pehmeä! Kyllä hän on sitä ahkeraan pessytkin vaikka tassut nyt ovatkin likaantuneet tummaksi ulkona ollessa."

Casper-kissan viikko 2

Toisella testiviikolla Casperin vatsa toimi paremmin ja ulosteet olivat kiinteämpiä. Myös kissan turkin kunnossa näkyi lisää muutoksia.

"Toinen testiviikko tuntui maistuvan vielä paremmin kuin alkanut viikko. Raksut maistuvat ja kuppi tyhjenee kovempaa tahtia. Enää ei nuuhkita tai epäröidä ulkoa tullessa ruokakupille menoa vaan heti kuuluu maistuva raksujen rouskinta! Kiitokseksi tullaan syliin kehräämään ja nukkumaan."

"Toisella viikolla on selkeämmin tullut esiin läheisyys ja se että turkki on ihan uskomattoman pehmeä ja kiiltävä, silmissä näkyy kirkkautta ja energiaa riittää leikkiin enemmän kun palvelusväki jaksaa leikkiä. Aamut aloitetaan viideltä aamulla, oli arki tai viikonloppu. Energian määrä 11-vuotiaalle kissalle on lisääntynyt. Muutos on ollut huomattava!"

Casper-kissan viikko 3

Kolmannella testiviikolla Casperin turkki oli kiiltävämpi, iho hilseili vähemmän ja silmät olivat kirkkaammat. Kissa oli myös saanut uutta energiaa.

"Kolme viikkoa on mennyt niin hurjaa vauhtia ja raksut ovat miltein lopullaan. Sekin jo kertoo miten täällä on tykätty ja syöty oikein ahmien. Olisin luullut että Casper olisi tarvinnut enemmän ruokaa, kun kyseessähän ei ole mikään pieni kissa. Hyvin raksut on mennyt ja selkeästi hänen energia on lisääntynyt, muun muassa aamulla viiden aikaan pitäisi jo päästä ulos, oli sitten arki tai ei. "

"Kissa on selkeästi virkeämpi ja nyt kissan turkki on aivan mahdottoman pehmeä! Silmissä on jälleen pienen kissanpennun jekkuja ja energiaa on riittänyt aamusta iltaan. "

Tapahtuiko kissassa näkyviä muutoksia kolmen viikon testin aikana?

"Turkki on nyt PEHMEÄ! Silmissä on kirkkautta ja enemmän energisempi! Aivan uskomaton muutos! Tämä kokemus oli todella mahtava ja tulemme jatkossakin käyttämään kyseisiä tuotteita sillä on suorastaan ilo nähdä oman rakkaan voivan hyvin ja nähdä hänet niin energisenä! Täydet viisi tassua tulee täältä tälle tuotteelle."

Entä miten Purina ONE -täysravinto vaikutti aktiivisen Boby-koiran turkkiin? Lue koiranomistajan huomiot tästä!
Haluatko tietää lisää kolmen viikon testistä?Lue kissan- ja koiranomistajien kokemuksia

Liity sinäkin Purinan postituslistalle:Saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!Artikkelin tarjoaa: PURINA

Kuvat: PURINA, Pirja Karhu

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja