Vaateostoksille Tukholmaan

Tukholmasta päällepantava ei lopu kesken! Katso lista kauppakeskuksista, tavarataloista ja ostoskaduista, joista turisti voi tehdä hyviä löytöjä.

Åhlens, Klarabergsgatan 50

Tukholman keskustan ytimessä sijaitsevan tavaratalon katutasolla on kosmetiikkaa ja kirjoja, kakkoskerroksessa muotia ja tekstiilejä ja ylimmässä kerroksessa kylpylä ja kahvila. Pohjakerroksesta löytyy suuri supermarket.

Gallerian, Hamngatan 37

Tukholman ensimmäisestä ostoskeskuksesta löytyy kauppoja, ravintoloita ja kahviloita kahdesta kerroksesta.

Pub, Drottninggatan/Högtorget

Lifestyle-ostoskeskuksessa shoppailu hoituu kuudessa kerroksessa, joissa jokaisessa on eri teema.

Sturegallerian, Stureplan

Sturegallerian muodostaa kompleksin, josta löytyy sekä merkkiliikkeitä että pieniä putiikkeja. Mannermaisia sisäkatuja ja aukioita reunustavat kaupat, ravintolat ja kahvilat.

Biblioteksgatan

New Yorkin Fifth Avenueta vastaava paikka on Tukholman kuumin ostoskatu. Niille, kenellä ei ole rahasta pulaa, löytyy ylellisiä tuotteita aina vaatteista koruihin ja kelloihin. Myös ikkunaostoksilla pääsee tunnelmaan.

Drottninggatan

Entinen kuninkaallinen katu kulkee Kuninkaanlinnalta Observatorielundenille. Kadun varrelta löytyy sekä pieniä että suurempia kauppoja sekä monenlaista tavaraa myyviä katukaupustelijoita.

Gamla Stan

Vanhassa kaupungissa riittää sekä nähtävää että ostettavaa. Västerlånggatan-kadulta löytyy paljon pieniä kauppoja ja ravintoloita. Taide- ja kangaskauppoja etsivän kannattaa suunnata Österlånggatanille.

Götgatsbacken, Götfatan

Götgatsbacken on tunnettu pubeistaan ja kahviloistaan, mutta sieltä löytyy myös monipuolinen valikoima pieniä, erikoista ostettavaa tarjoavia kauppoja. Alueella on myös useita design-kauppoja, pieni ostoskeskus Bruno sekä Skrapan, vanha veroviraston tornitalo, jonka pohjakerros on muutettu kampukseksi ja ostoskeskukseksi.

Sofo

Folkungatanin eteläpuolella, Folkungatanin, Götgatanin, Renstiernas gatanin ja Skånegatanin välisessä trendikeskittymässä sijaitseva alue on saanut nimensä Lontoon Sohon perusteella. Alueelta löytyy design-liikkeitä, ravintoloita ja baareja trendien aallonharjalta.

Stockholm quality outlet, Tukholma-Barkarby

Skandinavian suurimmassa tehtaanmyymälässä on yli 60 kauppaa. Tarjolla on muoti-, sisustus- ja urheilutuotteita yli sadan tuotemerkin kokoelmista, jotka ovat hinnoiltaan 30-60 prosenttia halvempia kuin Tukholman keskustassa.

Beyond Retro, Åsögatan 144

Second hand -liike pursuaa aarteita 50,- 60- ja 70-luvun vaatteista pitävälle. Tarjolla on myös vintage-vaatetta, kenkiä, käsilaukkuja sekä lastenvaatteita.

Old touch, Upplandsgatan 43

Second hand -liikkeessä voi tuntea historian havinan: rekeissä roikkuu vaatteita ja tekstiilejä aikaväliltä 1800-1960.

Chanesse first & second hand boutique, Grev Turegatan 1

Jo liikkeen nimi kertoo kaiken olennaisen: ylellisiä design-vaatteita ja -asusteita murto-osalla alkuperäisista hinnoista.

Lähde: www.tukholma.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja