Mainos

Vaarallinen rattijuoppo ei pysähtynyt takaa-ajossa – vielä pysähtyneenä lukittautui autoon ja piti ratista kaksin käsin kiinni

Sinnikäs rattijuoppo ei meinannut eilen antautua poliisille. Tarvittiin takaa-ajo, sumputus ja uhkaus lasin rikkomisesta, ennen kuin mies saatiin ulos autosta.

Poliisi sai ilmoituksen epäillystä rattijuoposta eilen iltapäivällä. Ilmoituksen mukaan auto oli lähtenyt liikkeelle huoltoasemalta. Poliisi tavoitti heittelehtivän auton Tuusulanväylällä Helsingin ja Vantaan rajalla. Auto ei meinannut pysyä omalla ajokaistallaan.

Se kääntyi Kehä I-tielle, mutta ei pysähtynyt pysäytysvalon ja hälytysäänien avulla, vaan sen sijaan lisäsi vauhtiaan. Takaa-ajettu auto kääntyi Pakilantielle ja huoltoaseman pihaan, josta se yritti vielä takaisin tielle. Poliisiauto kuitenkin sumputti sen.

Silloin kuljettaja linnoittautui autoonsa ja laittoi ovet lukkoon. Hän avasi ne vasta, kun poliisi uhkasi rikkoa auton ikkunan. Mies avasi oven, muttei suostunut poistumaan, vaan poliisimiehet joutuivat kiskomaan ratista kiinni pidelleen kuljettajan ulos.

Puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Helsinkiläinen, keski-ikäinen mies oli poliisin mukaan sekä haluton että kykenemätön ymmärtämään hänelle annettuja ohjeita. Verikokeiden ja muiden tutkimusten jälkeen hänet otettiin kiinni rikoksista epäiltynä ja tuotiin Vantaan poliisiasemalle.

Asiaa tutkitaan tällä hetkellä törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja haitantekona virkamiehelle.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.