Miesjoukko pakeni poliisia autolla – auton pysähdyttyä, ei kuljettajan paikalla istunutkaan ketään

Kortti lähti! Etenkin viimeinen temppu olisi saanut jäädä tekemättä 1:48
Holtiton ajotapa toi kuljettajalle ajokiellon Tuusulanväylällä viime sunnuntaina. Etenkin viimeinen temppu olisi kannattanut jättää tekemättä.

Poliisin takaa-ajo sai hämmentävän käänteen Parolassa. Sysmässä mies törmäili toistuvasti polttoaine- ja maksuautomaattiin ennen kuin kaivoi lopulta polkupyörän esiin. 

Kello 19 aikaan partio päätti pysyttää Parolassa Valtatie 3:lla henkilöauton tarkastusta varten. Partio kytki pysäytysvalon päälle, mutta auto kiihdytti poliisia karkuun. Auto pakeni noin viiden kilometrin matkan, kunnes se kääntyi Kappakallion levikkeelle ja pysähtyi.

Kun partio pääsi pysähtyneen auton taakse, kuskin paikka oli tyhjä, vaikkei autosta ollut poistunut ketään.

Autossa istui kolme miestä. Yksi apukuskin paikalla ja kaksi takapenkillä. Partio puhutti miehiä, kaikki kiistivät ajaneensa autoa.

Pienen keskustelun jälkeen, yksi miehistä tunnusti ajaneensa autoa. 20-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti hänen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä oli useita etsintäkuulutuksia perässään. 

Sarjatörmäilijä

Sysmässä sijaitsevan huoltamon pitäjä ilmoitti aamulla, että mies oli törmännyt pakettiautolla polttoaineautomaattiin. Huoltamon pitäjä meni ulos katsomaan tapausta ja näki, kuinka autoilija törmäsi vielä useita kertoja sekä polttoaineautomaattiin että maksuautomaattiin. Sitten mies oli noussut autosta, ottanut polkupyörän takatilasta ja poistunut paikalta.

Partio tapasi kyseisen miehen lähistöltä ja kiinniotti tämän epäiltynä vahingonteosta. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä aseen patruunoita sekä aseenosia. Mies ei ollut halukas tai kykenevä selvittämään poliisille asiaa. alkoholilla tai huumeilla ei ollut osuutta asiaan.

Lue myös:

    Uusimmat