Mainos

Helsingissä viime yönä raju takaa-ajo – poliisi pysäytti pakoauton lopulta kylkeen törmäämällä

Poliisi joutui takaa-ajoon viime yönä pitkin Helsinkiä. Takaa-ajo päättyi vasta kylkitörmäyksen seurauksena.

Tilanne alkoi, kun poliisipartio kiinnitti henkilöauton nykivään liikkeellelähtöön Mannerheimintiellä. Autoa ajanut nainen ei reagoinut poliisin pysäytysvaloon, vaan jatkoi matkaansa seuraaviin liikennevaloihin. Näissä valoissa auto sammui taas. Poliisi yritti kiinnittää kuljettajan huomion äänimerkeillä, mutta kuljettaja kaasutti karkuun. Vauhti nousi poliisin mukaan jo sataan Paciuksentiellä.

Poliisitiedotteen mukaan Paciuksenkadulla auto heittelehti ja seilasi kaistoilla. Poliisipartio kiihdytti auton rinnalle ja viittoi naiskuljettajaa pysähtymään. Pakoauton sivuikkuna oli auki ja poliisi yritti käskyttää naista pysähtymään myös huutamalla. Tämä ei toiminut, vaan pako jatkui.

Lopulta poliisit ohjasivat oman autonsa törmäämään pakoauton kylkeen ja sai näin auton pysähtymään Huopalahdentielle. Molemmat autot kärsivät peltivaurioita, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Ratin takana ollut nainen puhalsi 0,64 promillea ja huumepikatesti näytti positiivista. Lisäksi poliisi kertoo, että naisella ei ollut ajo-oikeutta.

Poliisipartio kuljetti naisen oikeuslääketieteenlaitokselle verikokeisiin ja verikokeiden jälkeen kiinniotettuna Pasilan poliisivankilaan. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.