Vaalea tukka on historiaa! Billie Eilish vaihtoi hiustyyliä – fanit ylistävät artistin uutta kuontaloa: "Luoja anna armoa"

Laulaja Billie Eilish vaihtoi jälleen hiustyyliään, tällä kertaa tummemmaksi.

Yhdysvaltalaislaulaja Billie Eilish kohautti viime maaliskuussa postattuaan Instagram-tililleen kuvan, jossa näkyy hänen värjänneen tavaramerkkinäänkin tunnetun mustavihreän tukkansa vaaleaksi.

Juuri kun fanit olivat tottuneet Eilishin vaaleaan kuontaloon, hän säväytti jälleen: Artisti postasi hiljattain Instagram-tililleen kuvan ruskeissa hiuksissa.

– Ikävöitkö minua? laulaja kirjoittaa kuvatekstissään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Seuraajien vastaanotto oli suurimmilta osin iloisen yllättynyt. Eilishin kuvan kommenttikenttä on täyttynyt tuhansista ja taas tuhansista henkeään haukkovista faneista.

– Luoja anna armoa! eräs kommentoija kirjoittaa.

– Kyllä! toinen kommentoi.

– Omg, olet niin hyvännäköinen, kolmas ylistää.

Puhuttava tyylimuutos

Eilishin tyylimuutoksia hiuksista vaatteisiin seurataan silmä kovana ympäri maailman.

Etenkin uransa alkupuolella Eilish tunnettiin peittävistä, oversized-tyylisistä vaatteistaan sekä sinisestä, ja sittemmin mustavihreästä tukastaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eilish kertoi muotitalo Calvin Kleinin kanssa vuonna 2019 tekemässään mainosvideossa kehonkuvaansa liittyvistä ongelmista sekä siitä, miksi pukeutuu ylisuuriin vaatteisiin.

– En koskaan halua kenenkään tietävän kaikkea minusta. Siksi käytän suuria, roikkuvia vaatteita. Kenelläkään ei voi olla mielipidettä, koska he eivät ole nähneet, mitä (vaatteiden) alla on, Eilish kertoi videolla.

Viime toukokuussa, pari kuukautta hiusten vaaleaksi värjäämisen jälkeen artisti teki jotain ennennäkemätöntä, ja poseerasi Britannian Voguen kannessa ihonmyötäinen korsetti yllään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaikki on kiinni siitä, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Jos haluat mennä kauneusleikkaukseen, mene. Jos haluat pukeutua mekkoon, jossa joku ajattelee sinun näyttävän liian isokokoiselta, v*tut siitä. Jos sinusta tuntuu, että näytät hyvältä, niin silloin näytät hyvältä, laulaja sanoi haastattelussa.

Rohkea tyylimuutos keräsi kritiikkiä, mutta sai osakseen myös valtavan määrän ihailua. Eilish on sittemmin yhdistellyt sekä uutta että vanhaa tyyliään ja tehnyt selväksi, ettei välitä arvostelijoiden mielipiteistä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja