Billie Eilish muutti jälleen hiustyyliään – sai inspiraationsa hyvin läheiseltä ihmiseltä

Billie Eilishin hiustyylissä on ollut kuluneen vuoden aikana muutoksen tuulet. 

Yhdysvaltalainen, laulamalla itsensä miljooniin rykäissyt tähti Billie Eilish tunnettiin aiemmin neonvihreällä ja mustalla sävytetyistä hiuksistaan. Viime talvena hän yllätti faninsa värjäämällä niin sanotun tavaramerkkinsä pois. 19-vuotias laulajalahjakkuus vaihtoi tyylinsä vaaleaan sävyyn.

Kuukausia myöhemmin Eilish on vaihtanut jälleen hiustyyliään.

Laulajan hiusten sävy on pysynyt samana, pituutta on lähtenyt sen sijaan enemmän. Eilishin kasvoja kehystää nykyään lyhyempi revitty polkka sekä otsahiukset.

Billie Eilishin hiustyyli ennen muutosta. 

Billie Eilishin tuore tyyli. 

Eilish paljastaa Instagram Stories -osiossa, että sai inspiraationsa hiustyyliinsä omalta äidiltään. Päivitykset säilyvät Instagram Stories -osiossa 24 tuntia sen julkaisusta. 

Julkaistussa mustavalkokuvassa laulajan äiti poseeraa eteerisenä kameralle liki samanlaisella hiustyylillä. 

Laulamalla miljooniin 

Eilish voitti vuoden levytyksen Grammy-palkinnon tänä vuonna kappaleellaan Everything I Wanted. Eilish voitti kategoriassa toista kertaa peräkkäin. 

Forbes-lehden mukaan Eilish tienasi viime vuonna lähes 44 miljoonaa euroa. Laulajatähti puhui tammikuussa Vanity Fairin haastattelussa rahasta ja siitä, miten hän opettelee käyttämään sitä. 

Laulajasensaatio kertoo esimerkiksi, kuinka maksoi vajaa 30 euroa muroista. Ostohetken jälkeen hän tajusi, kuinka kallis ostos oikein oli ollut kyseessä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja