Vaa'an vuosihoroskooppi 2023: Jotain muutakin uutta ja suurta tapahtuu parisuhteessasi

Vaa'an vuosihoroskooppi 2023: Vaa'an rakkauselämä on tänä vuonna myötätuulessa. Hyvinvoinnin suhteen voi kuitenkin tulla haasteita.

Rakkaus

Rakkauselämässä vaaoilla menee tänä vuonna hyvin.

Sinä nautit ihanista hetkistä kumppanisi kanssa. Suhteen eteen pitää tehdä kuitenkin koko ajan myös töitä. Opit vuoden aikana ymmärtämään kumppaniasi ja parisuhdettanne paremmin, ja sillä on suuri positiivinen vaikutus yhteiselämäänne. Jotain muutakin uutta ja suurta tapahtuu parisuhteessasi tänä vuonna. Kyseessä voi olla kihlaus, avioliitto, lapsen tai vaikkapa uuden kodin hankinta.

Sinkuilla vuosi on täynnä mahdollisuuksia. Tutustuminen ei silti ole kovin helppoa, mutta toisaalta sinun ei tarvitse tutustua kuin yhden kerran siihen yhteen ja oikeaan. Tiedät ja tunnet kyllä, kun hän osuu kohdallesi. Se saattaa tapahtua hyvinkin jo vuoden alkupuoliskolla, ja kyseessä on kenties alku koko loppuelämän kestävälle suhteelle. Suhde myös etenee todella kovaa vauhtia. Saatatte ehtiä tämän vuoden aikana jopa naimisiin tai jälkikasvun hankintaan.

Perhe ja ystävät

Perhe-elämä on vaaoille tänä vuonna tärkeää. Sinä haluat antaa rakkaillesi parasta ja tehdä kaiken heidän eteensä. Siksi tunnet olosi joskus pettyneeksi, kun he eivät näytä huomaavan, saati arvostavan panostasi, vaan pitävät sinua itsestäänselvyytenä. Välillä sinusta myös tuntuu, että sinulla on perheasioissa aivan liikaa naruja hallittavana. Sinun on muistettava ja hoidettava koko perheen asiat, sillä ei sitä kukaan muukaan tee.

Kesällä vietät paljon aikaa ystäviesi, perheesi tai molempien kanssa. Silloin teitä onkin aikamoinen joukko koolla pitkästä aikaa.

Työ ja ura

Työn kannalta vuosi ei ole vaaoille kovin merkittävä. Mitään suuria muutoksia ei ole luvassa, vaan kaikki pysyy varsin samanlaisena kuin edellisvuotenakin. Tasaisuus ja yksitoikkoisuus eivät ehkä tyydytä sinua, vaan haluat työltäsi jotain muuta.

Jos odotat työltäsi enemmän, sinun on rohkaistava mielesi ja alettava etsiä uusia suuntia urallasi. Sinun kannattaa kuitenkin varautua siihen, ettei vuosi välttämättä tarjoa kovin monia mahdollisuuksia uuden työpaikan löytymiseen. Toisaalta yksi oikea mahdollisuus riittää tässäkin asiassa. Ja jos työpaikkaa ei löydy, jatka nykyisessäsi, niin varmistat ainakin toimeentulon.

Työtä etsivien vaakojen kannattaa opetella tuomaan parhaat puolensa esiin, sillä se auttaa sinua saamaan haluamasi työn. Ole aina valmis, myös silloin, kun et varsinaisesti ole hakemassa työtä. Koskaan ei tiedä mitä mielenkiintoista tulee vastaan.

Raha

Tänä vuonna sinun täytyy olla tarkkana raha-asioissa. Jos tulosi vaihtelevat, ota se huomioon rahankäytössäsi. Älä pane menemään kaikkea rahaa mikä tulee, sillä muuten voit olla seuraavassa kuussa todellisissa vaikeuksissa. Jos olet onnekas, voit saada taloudellista tukea läheisiltäsi. Muussa tapauksessa voit joutua turvautumaan pikavippiin tai lainaan.

Terveys ja hyvinvointi

Tähdet antavat sinulle voimaa ja energiaa vuoden alkupuolella. Vuoden edetessä väsymys ja stressi alkavat kuitenkin nousta pintaan. Jos sairaudet vaivaavat sinua tänä vuonna, yritä pitää mielialasi korkealla. Siten saat voimaa parantua nopeammin. Ajattele mukavia asioita. Jos vain googlettelet sairauksia, diagnosoit pian itsellesi ne kaikki.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

0:48

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja