Kauriin vuosihoroskooppi 2022

Kauriin vuosihoroskooppi 2022: Työelämässä sinulle on luvassa vuonna 2022 ammatillista kasvua ja kehitystä. Kauriiden perhe-elämä ei ole kaikkein tasaisinta tänä vuonna...

Rakkaus

Vuosi 2022 ei tuo juurikaan muutoksia kauriiden rakkauselämään. Jos olet parisuhteessa vuoden alussa, olet sitä myös vuoden lopussa, ja mitä todennäköisimmin vielä saman henkilön kanssa. Jos taas aloitat vuotesi sinkkuna, niin sellaisena vuotesi luultavasti päättyykin. Siinä välissä ehtii kuitenkin tapahtua monenlaista.

Sinkuilla on luvassa erinäisiä lyhyitä suhteita. Välillä luulet jo löytäneesi elämäsi rakkauden, mutta pian huomaat, että kyseessä olikin väärä hälytys. Liikaa kiirettä ei kannatakaan pitää, sillä on parempi huomata, että olettekin väärät toisillenne, ennen kuin sen on liian myöhäistä.

Parisuhteessa kauriit ovat välillä turhan miellyttämisenhaluisia. Älä aseta aina kumppanisi toiveita omiesi edelle. Vaikka tekisit sen rakkaudesta, se ei tee hyvää suhteenne dynamiikalle. Välillä menet myös rakkaudenosoituksissa niin pitkälle, että kumppaniasi voi ruveta ahdistamaan. Hänkin kaipaa omaa tilaa.

Perhe

Kauriiden perhe-elämä ei ole kaikkein tasaisinta tänä vuonna. Perheenjäsenillä voi olla paineita kodin ulkopuolella, ja se voi näkyä riitoina ja jännitteinä myös perheen sisällä.

Joku perheenjäsen, joko sinä tai joku toinen, voi olla myös siinä vaiheessa elämäänsä, että on muuttamassa omaan kotiinsa. Tämäkin voi huojuttaa tasapainoa perheessä, vaikka kyse on aivan normaalista elämänkulusta eikä riidoista.

Ystävät

Ystävyyssuhteet ovat sinulle tänä vuonna todella tärkeitä. Seuraelämäsi on vilkasta ja tapaat ystäviäsi paljon enemmän kuin edellisvuonna. Tutustut myös moniin uusiin ihmisiin ja löydät heidän joukostaan uusia ystäviä. Et silti unohda vanhojakaan ystäviäsi, vaan sinulla on heille aina aikaa, apua ja tukea tarjolla. Sinä olet ystävä, joka ei varmasti jätä pulaan.

Työ ja ura

Työelämässä sinulle on luvassa vuonna 2022 ammatillista kasvua ja kehitystä. Jos olet kiinnostunut siirtymään suuremmille areenoille, on vuoden alkupuolisko siihen sopivaa aikaa.

Sinä olet määrätietoinen ja kova tekemään työtä, eli ihanteellinen työntekijä missä ikinä työskenteletkin. Sinulla on myös hyviä ideoita ja ajatuksia, joita sinun täytyy rohkaistua esittämään eteenpäin.

Työtä vailla olevillekin kauriille vuosi on hyvä. Sinulle voi tarjoutua samaan aikaan jopa useampia kiinnostavia mahdollisuuksia, ja joudut vaikean valinnan eteen.

Opiskelu

Tänä vuonna saat jälleen otteen opinnoistasi, jotka ovat hieman jumittaneet viime aikoina. Tartut niihin aivan uudella innolla, ja tuloksia tulee enemmän kuin kukaan, sinä itse ehkä kaikkein vähiten, uskalsi odottaa.

Raha

Rahaa tulee kauriille tänä vuonna tasaisena virtana, ja sinun onkin helppo pitää tulosi ja menosi tasapainossa. Saatat harkita myös jonkin suuremman hankinnan tekemistä.

Raha ei silti ole sinulle kovin tärkeää. Se on vain mukava lisä sille kaikelle mielenkiintoiselle tekemiselle, jolla päiväsi täytät.

Terveys ja hyvinvointi

Tänä vuonna sinä onnistut pitämään stressisi kurissa, vaikka sinulla olisikin monta rautaa tulessa. Siksi tunnet olosi hyväksi koko vuoden. Muista kuitenkin huolehtia kunnostasi ja syödä terveellisesti, niin jaksat paremmin arjen haasteissa.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat