Kalojen vuosihoroskooppi 2022

Kalojen vuosihoroskooppi 2022: Kalojen vuoteen mahtuu monenlaista rakkausrintamalla. Alkuvuodesta voit kohdata työssäsi hieman haasteita.

Rakkaus

Kalojen vuoteen mahtuu monenlaista rakkausrintamalla.

Hyvässäkään suhteessa ei kaikesta voi aina olla kumppanin kanssa samaa mieltä. Jotta harmonia suhteessanne säilyisi, teidän täytyy löytää ne asiat, joista olette samaa mieltä. Niitä on huomattavasti enemmän, ja juuri ne pitävät teitä yhdessä vaikeinakin hetkinä.

Joillakin kaloilla on suhde ollut ehkä tauolla. Tämän vuoden aikana saatatte kuitenkin huomata, ettette voi elää ilman toisianne, ja niinpä palaattekin takaisin yhteen.

Sinkkukaloilla suhde voi alkaa pelkkänä ystävyytenä ja muuttua vähitellen kuin huomaamatta joksikin enemmäksi. Ystävyys ei ole ollenkaan hullumpi pohja parisuhteelle. Silloin on ehtinyt tutustua toiseen, eikä rakkaus ole sokaissut heti alkumetreiltä ja estänyt näkemästä ihmisen todellista minää. Mitään kiirettä ei ole vieläkään. Antakaa suhteen kehittyä kaikessa rauhassa.

Perhe

Perhe-elämän vaatimukset voivat tänä vuonna ajoittain stressata sinua. Työn ja muiden kiireiden takia koet, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa perheellesi, ja se voi synnyttää sinussa riittämättömyyden tunteita. Tunne voi hyvinkin olla vain omasi, eikä perheesi ehkä tunne ollenkaan samoin.

Ystävät

Ystävät ovat sinulle tärkeitä, mutta rajansa kaikella. Olet kyllästynyt miellyttämään aina muita ja olemaan se joka venyy ja tekee kompromisseja.

Joihinkin työkavereihisi sinulla sen sijaan on niin hyvät suhteet, että voit alkaa kutsua heitä ystäviksesi. Sitä paitsi heidän kanssaan olet paljon enemmän tekemisissä kuin muiden ystäviesi.

Työ ja ura

Alkuvuodesta voit kohdata työssäsi hieman haasteita. Sinun voi olla vaikea keskittyä ja saada otetta työstäsi. Monet projektit ovat odottaneet jo aivan liian kauan valmistumistaan, ja se stressaa sinua. Onneksi löydät vuoden edetessä jälleen normaalin työminäsi ja kaikki alkaa taas sujua.

Tänä vuonna sinulle voi tarjoutua myös uusia mielenkiintoisia mahdollisuuksia urallasi. Älä päästä niitä karkaamaan, vaan tartu unelmiisi ja ryhdy rakentamaan uraasi haluamaasi suuntaan.

Katso myös: Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko "työbestiksesi" tästä listasta? Juttu jatkuu videon jälkeen.

Työkaverit ovat parhaita! Tunnistatko"työbestiksesi"tästä listasta? 0:44

Opiskelu

Opiskelurintamalla saavutat vuonna 2022 oikein hyviä tuloksia. Voit syystä olla itseesi tyytyväinen, ja niin ovat sinun opettajasikin. Valmistuminenkin saattaa jo häämöttää, ellei peräti tapahdu tämän vuoden puolella.

Raha

Vuoden alku on rahallisesti oikein hyvää aikaa. Ehkä juuri siksi alat suhtautua rahaan hieman leväperäisemmin ja vuoden edetessä joudut huomaamaan, ettei rahatilanteesi enää olekaan tasapainossa.

Joku voi myös haluta lainata sinulta rahaa. Se ei ole ollenkaan hyvä asia, vaikka kyseessä olisi perheenjäsen tai läheinen ystävä. Silloin rahojen saaminen takaisin voi olla vielä vaikeampaa kuin joltakulta vieraammalta.

Terveys ja hyvinvointi

Terveydentilasi on tänä vuonna muuten varsin hyvä, mutta stressi saattaa kiusata sinua ajoittain. Sinun voi olla vaikea rauhoittua, ja unettomuuskin voi vaivata. Ajatuksesi tuntuvat vain kiertävän kehää pääsi sisällä, etkä pysty nukahtamaan, ja jos nukahdat, niin heräät aamuyöllä valvomaan.

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat