Uutuuskirja paljastaa! Suunnistajatähti Minna Kaupin ja Apulanta-rumpali Sipe Santapukin suhteen alku oli täynnä salailua: "Se oli täydellinen rikos"

Minna Kauppi ja Sipe: Mennään aallon harjalla 1:35
Sipe Santapukki ja Minna Kauppi Emma-gaalassa vuonna 2016.

Suunnistajatähti Minna Kauppi kertoo tuoreessa elämänkerrassaan, miten tapasi puolisonsa Apulanta-yhtyeen rumpalin Sipe Santapukin ja miten pariskunta joutui salailemaan suhdetta pitkään.

Juuri julkaistu kirjailija Ari Väntäsen kirjoittama Minna Kauppi suunta/vaisto (Like kustannus) kertoo ex-suunnistaja Minna Kaupin vauhdikkaasta urasta ja elämänkäänteistä. Elämänkerta paljastaa myös, miten hän tapasi puolisonsa rumpali Sipe Santapukin.

Pariskunta tutustui aikoinaan Apulannan keikalla Himoksella. Kauppi oli juuri eronnut suunnistaja Pasi Ikosesta, jonka kanssa hän oli 12 vuotta yhdessä, eikä uusi suhde ollut suunnitelmissa.

Kirjassa Santapukki kertoo tunnistaneensa huippusuunnistajan yleisön joukosta, sillä hän oli seurannut lajia. Mies meni juttelemaan hänelle keikan jälkeen, jossa he kokivat yhteyden toisiinsa.

– Sitä kukaan ei kuitenkaan tiennyt, että olin tullut huppelissa maininneeksi Simolle, että vaikka mulla onkin sormus ikään kuin suojanani, niin olen kihloissa vain itseni kanssa, Kauppi kertoo kirjassa ensikohtaamisesta.

Pian heistä tuli kavereita Facebookissa ja suhde syveni pitkiksi puheluiksi ja salatapaamisiksi. Ensitreffit olivat huoltoasemalla.  Molemmat halusivat pitää suhteen pois julkisuudesta kaikin tavoin.

"Kukaan ei arvannut mitään"

Tieto Kaupin ja Ikosen erosta tuli julki marraskuun 2012 loppu puolella. Uusien rakastavaisten tapailu uhkasi paljastua monta kertaa. Pari päätti lähteä salaa lomalle, jotta he voisivat viettää yhdessä aikaa vapaasti. Suhteen salailuun tarvittiin mittavat järjestelyt.

– Me varattiin paikat samalle New Yorkin -lennolle, mutta eri penkkiriveille. Se oli täydellinen rikos – kukaan ei arvannut mitään. Meillä oli lentokoneen vessassa tyhjä karkkiaski, jonka avulla me läheteltiin toisillemme viestejä. Mynthon-boksi ja viestit ovat yhä tallessa aarteinani, Santapukki kertoo kirjassa.

Lopulta suhde paljastui mediassa paparazzi-kuvien myötä.

Apulanta-yhtyeen riveihin kuuluva Santapukki ja Kauppi saavat toisen lapsensa, Kauppi kertoi asiasta Me Naiset -lehden haastattelussa. Laskettu aika on syksyllä.

Santapukilla ja Kaupilla on entuudestaan 3-vuotias Ukko-poika.

Lue myös:

    Uusimmat