Me Naiset: Sipe Santapukki ja Minna Kauppi odottavat toista lastaan

Minna Kauppi ja Sipe: Mennään aallon harjalla 1:35
Sipe Santapukki ja Minna Kauppi Emma-gaalassa vuonna 2016.

Sipe Santapukki ja Minna Kauppi odottavat toista lastaan. Lapsen laskettu aika on syksyllä.

Apulanta-yhtyeen riveihin kuuluva Sipe Santapukki ja hänen vaimonsa, suunnistaja Minna Kauppi saavat toisen lapsensa, Kauppi kertoo asiasta Me Naiset -lehden haastattelussa. Laskettu aika on syksyllä.

Kauppi kertoo lehdelle, että häntä askarrutti, että voiko hänen ikänsä vaikuttaa raskauden onnistumiseen. Hän on nyt 37-vuotias. 

– Sovimme, että jos toista lasta ei ala kuulua, emme kriiseile siitä tai ala harkita hoitoja. Olemme superonnekkaita näinkin. Voi tietty olla, että kaikki se puhe oli vain tapa rauhoitella itseämme ja olisi paljastunut bullshitiksi, jos oikeasti olisimme kohdanneet ongelmia. Onneksi kaikki sujui hyvin, hän kertoo haastattelussa. 

Santapukilla ja Kaupilla on entuudestaan 3-vuotias Ukko-poika. Pariskunta tutustui aikoinaan Apulannan keikalla. Kauppi oli juuri eronnut suunnistaja Pasi Ikosesta, jonka kanssa hän oli 12 vuotta yhdessä, eikä uusi suhde ollut suunnitelmissa.

Viikko eron jälkeen Minna oli ystävänsä kanssa katsomassa Apulannan keikkaa, jonka jälkeen Sipe tuli Minnan juttusille.

– Olin ajatellut olla villi ja vapaa, mutta keikan jälkeen yksi pörröpää tuli jututtamaan minua. Siitä se sitten lähti, Minna paljasti Me Naiset -lehden haastattelussa vuonna 2016.

Lue myös:

    Uusimmat