Uutuus-Nokiat rynnistävät pian Suomeen – tästä puhelinten jatkuvasta riesasta päästy vihdoin eroon

0:51

Helmikuun lopussa esitellyt Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus sekä uusi Nokia 6 tulevat myyntiin Suomessa 19.4., ja niiden ennakkomyynti alkaa tänään.

Yllä olevalla videolla: Tällainen on Nokian uusi ja legendaarinen banaanipuhelin. Lue myös, mitä kaikkea keltainen kalikka tuo mukanaan: upouusi matopeli, liukukansi..

Nokia 8 Siroccon suositeltu vähittäismyyntihinta on 749 euroa, Nokia 7 plussan 399 euroa ja Nokia 6:n 299 euroa.

– Kiinnostus uutta puhelinvalikoimaamme kohtaan on ollut suurta. Nyt ennakkomyyntiin tuleva Nokia 8 Sirocco edustaa eleganttia muotoilua tiiviissä paketissa. Se on myös erittäin suorituskykyinen puhelin. Siinä on muun muassa kaksipuolinen kuvaus, ZEISSin optiikka ja huolellisesti viritetty akustiikka, toteaa HMD Globalin pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Ossi Korpela yhtiön tiedotteessa.

Esiasennetut sovellukset minimissä

Nokian uutuuspuhelimet pohjautuvat Android Oreo -käyttöjärjestelmään. Tiedotteen mukaan puhelimet käyttävät puhdasta Androidia, eikä niiden käyttöliittymää ole tarpeettomasti muokattu, joten puhelimissa ei ole akkua kuluttavia ja puhelinta hidastavia taustaprosesseja.

Tämän lisäksi uutuuspuhelimissa on huomioitu puhelinten talletustila käyttäjien kannalta myönteisellä tavalla. Toisin kuin monissa Android-puhelimissa, uutuus-Nokioissa on vain vähän esiasennettuja sovelluksia. Useinkaan kaikkia esiasennettuja sovelluksia ei voi poistaa, joten ne syövät pakosta puhelimen talletustilaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja