Uutisilla on uusi ilme ja koti! Päivän kiinnostavimmat sisällöt löytyvät nyt osoitteesta MTVuutiset.fi – tämä kaikki on muuttunut

1:44

MTV Uutiset on muuttanut verkossa uuteen osoitteeseen. Samalla sivusto on kokenut todellisen muodonmuutoksen sekä ulkoisesti että toiminnallisuuden osalta.

Yllä olevalla videolla MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen kertoo loppu- ja alkuvuoden uutispanostuksista. 

Uutisia katsotaan, uutisia luetaan, uutisia halutaan. MTV Uutiset vastaa tähän uutisnälkään uudistuneella verkkosivustolla. Tästä alkaen kaikki päivän tärkeimmät ja kiinnostavimmat sisällöt löytyvät osoitteesta MTVuutiset.fi.

Tallenna uusi verkko-osoite heti suosikkeihisi, niin pysyt maailman tapahtumissa mukana ja löydät milloin tahansa viihdyttävää sisältöä!

Etsitkö sivultamme opasta päivän tv-ohjelmiin? Se löytyy nyt Katsomosta.

Samalla sivuston rakennetta on yksinkertaistettu. Nyt eri aihepiirien välillä liikutaan aihesanojen eli tagien perusteella. Sivuston latautumisnopeutta on kasvatettu ja tagi-navigaatiolla on mahdollistettu entistä näppärämpi uutisselailu.

Hae ja räätälöi kiinnostuksesi mukaan

Oletko kiinnostunut rikosuutisista? Ehkä uutiset Saksasta ovat sinulle ajankohtaisia? Mitä presidentti Sauli Niinistöstä kirjoitettiin viimeksi? Kaikki uutiset juuri sinua kiinnostavista aiheista löytyy klikkaamalla kyseistä aihesanaa eli tagia.

Kaikille aihesivuille löytyy suora osoite, joten voit tallentaa suosikkeihisi vaikkapa Politiikka-tagia klikkaamalla avautuvan osoitteen mtvuutiset.fi/aihe/politiikka/2963722 – näin tuoreet politiikan uutiset ovat vain yhden klikkauksen päässä!

Hakutoimintoa on laajennettu - voit tehdä uutishakuja aihesanojen tai avoimen haun kautta. Lisäksi MTV Uutiset laajentaa live- ja videosisältöjään, jotka ovat MTVuutiset.fissä esillä entistä paremmin.

Lisäksi esimerkiksi mobiilikäytettävyys paranee sivuston leventyessä, jolloin uutissisällöt täyttävät tehokkaammin ruudun kuin ruudun.

Kohti MTV Uutiset Liveä

Sivustouudistus on ensimmäinen askel muutoksissa, jotka vievät kohti vuodenvaihteessa starttaavaa MTV Uutiset Liveä, jonka kautta saat suorana tiedon kaikista päivän tärkeimmistä käänteistä.

Uutissivustonsa lisäksi MTV Uutiset päivittää myös uutisstudionsa ilmeen, teknologian ja toiminnallisuuden. Nämä muutokset nähdään loppuvuodesta.

Koskaan aikaisemmin uutis- ja ajankohtaissisältöjä ei ole uudistettu kaikilla MTV:n alustoilla ja samalla tuotu myös uusia sisältöjä digitaalisille alustoille ja uusia ohjelmia televisioon.

– Meille on myös tärkeää pystyä palvelemaan yleisöä ajasta ja paikasta riippumatta niin, että se pysyy maailman menossa mukana – olipa se sitten kotisohvalla television ääressä, läppärillä työpaikalla tai vaikkapa aamubussissa kännykän kanssa, sanoo MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

– Olemme rakentaneet piinkovaa uutissaittia, ja samalla laajennamme käsitystä uutisista. Uutinen on uutinen, on se sitten kovaa politiikkaa, urheilun suomalaismenestystä tai kuninkaallisia häitä, sanoo MTV Uutisten toimituspäällikkö Karri Lehtiö.

– Kaikkemme teemme, että palvelemme ihmisiä entistä paremmin. Varsinkin liikkuvan kuvan ja liven hyödyntäminen tulee näkymään.

MTV Uutiset -mobiilisovellus päivittyy myös myöhemmin.

Mitä pidät?

Palaute on aina tervetullutta, jotta voimme kehittää Suomen parasta uutispalvelua. Lähetä terveisesi uutistoimitukselle alla olevan linkin kautta. 

Artikkelia muokattu 30.10. klo 14.20: Korjattu Politiikka-tagin linkki.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja