Pirkko Arstila kertoo mieleenpainuvimman ja hellyttävän muistonsa uutisista: "Se oli hauska tapahtuma"

Uutisankkuri Pirkko Arstila jakaa mieleenpainuvimman muistonsa uutisista 1:25

Pirkko Arstila kertoo saaneensa eräänä iltana ennen juuri ennen Kymmenen uutisia yllättävän puhelun. 

VIDEO: Pirkko Arstila muistelee unohtumatonta tapahtumaa Kymmenen uutisissa

Uutisankkuri Pirkko Arstila viettää lauantaina 1. syyskuuta 80-vuotissyntymäpäiväänsä. MTV tapasi uutisankkurin, joka jakoi muistonsa tapahtumasta, joka sattui hänelle eräänä iltana juuri ennen Kymmenen uutisten lähetyksen alkamista. 

– Olin juuri lähdössä studioon ja lähetyksen piti alkaa, ja puhelin soi. Hetken mietin, että vastaanko vai en, mutta ajattelin, että se voi olla tärkeää. 

Nostaessaan luurin Arstila kuuli pienen pojan äänen, joka tiedusteli onko puhelimen toisessa päässä Kymmenen uutisten Pirkko Arstila. Poika pyysi ankkurilta, voisiko tämä vilkuttaa hänelle lähetyksessä. 

Arstila totesi pojalle, ettei valitettavasti voi vilkuttaa tälle uutislähetyksen aikana. Poika pyysi, voisiko toimittaja tehdä jotain, mistä hän tietäisi saavansa oman tervehdyksensä Arstilalta. 

– Sanoin, että voin siirtää pikkurilliäni siellä uutisten lopussa. Ja sitten minä tein niin, että kun minä niitä papereita siinä pöydällä pidin, niin siirsin pikkurilliäni. 

Arstila kertoo unohtaneensa koko asian pian tapahtuneen jälkeen. Ollessaan töissä eräillä messuilla vuosikymmeniä myöhemmin häntä lähestyi aikuinen, pitkä mies, joka kysyi Arstilalta, muistaako hän vielä pienen pojan, joka soitti hänelle pyytäen vilkutusta uutislähetyksessä. 

– Hän sanoi: "minä olen se pieni poika". Se oli hauska tapahtuma, Arstila muistelee. 

Lue myös:

    Uusimmat