Uusi teoria Harry Potterin arvesta sai aikaan somemyrskyn – fanit vaativat saada tietää totuuden

Fanit pohtivat totuutta Harry Potterin arvesta.

Kirjailija J.K. Rowlingin supersuosittu Harry Potter -hahmo tunnetaan ennen kaikkea salaman muotoisesta arvesta otsassa. Arpi on jälki kirouksesta, jolla Potter yritettiin surmata vauvana.

Eräs fani on keksinyt uuden teorian, jonka mukaan arven kuvio ei olisikaan salama. Fanin mukaan arven muoto on peräisin tappokirous Avada Kedavran langettamisessa käytettävästä käsiliikkeestä.

Fani on tviitannut kuvan Harry Potter ja Viisasten kivi -elokuvan kohtauksesta, jossa Potterin otsan arpi on näkyvillä. Kuvan viereen hän on liittänyt Harry Potter Wiki -sivuston kuvauksen Avada Kedavra -kirouksesta. Kuvauksen mukaan kirous langetetaan tekemällä kädellä salamaa muistuttava liike.

– Tiesittekö, että Harry Potterin arpi ei ole salama, vaan käsiliike, jolla langetetaan Avada Kedavra, hän kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Fanit ovat hämmästyneet havainnosta, ja monen mielestä teoria kuulostaa uskottavalta.

– Kaikki käy nyt järkeen, tviittaa yksi fani.

Kaikki fanit eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita.

– Jos tämä on totta, miksei käsiliikettä ole koskaan mainittu missään muualla? Miksei J.K. Rowling itse ole vielä vahvistanut tai kieltänyt asiaa? eräs pohtii.

Osa keskusteluun osallistuneista huomauttaa, että Potterin otsassa oleva arpi on peilikuva Harry Potter Wikin kuvasta.

Moni fani vetoaa Twitterissä Rowlingiin, jotta tämä ottaisi kantaa väitteeseen. Rowling on aiemmin vahvistanut useita faniteorioita sekä paljastanut uusia asioita Harry Potterin maailmasta. 

Lähteet: Mirror, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja