Uusi Subaru Levorg saapuu Suomeen lokakuussa

Subarun keskikokoluokan farmari tunnettiin ennen nimellä Legacy. Uusi sukupolvi koki nimimuutoksen ja se tunnetaan nyt nimellä Levorg.

4,7 metrin mittainen Subaru Levorg yhdistää WRX STI:ssä nähtyä muotoilua käytännölliseen farmarikoriin. Myös auton akseliväli on sama 2,65 metriä kuin edellä mainitussa urheilumallissa. Tavaratilaa autossa on perusmuodossaan 522 litraa ja se on laajennettavissa 1446 litraan.

Levorgin pellin alta löytyy uusi suorasuihkutuksella varustettu 1,6-litrainen turboahdettu boxermoottori. Tehoa uudesta koneesta otetaan 125 kW (170 hv) ja 250 Nm vääntö on käytettävissä laajalla 1800-4800 kierroksen alueella. Näillä arvoilla auton luvataan kiihtyvän satasen nopeuteen 8,9 sekunnissa. Perusmallin EU-keskikulutukseksi luvataan 6,9 l/100km, mikä vastaa 159 g/km hiilidioksidipäästöjä.

Moottorin parina toimii aina portaaton Lineartronic-automaattivaihteisto, ja auto on luonnollisesti varustettu jatkuvalla nelivedolla. Auton vakiovarustukseen kuuluvat niin ikään WRX STI:stä tuttu SI-DRIVE-järjestelmä, jolla voi vaikuttaa moottorin ja vaihteiston toimintaan.

Ensimmäiset Subaru Levorgit saadaan Suomeen lokakuussa ja mallin hinnat alkavat 35 999 eurosta.

Teknavi pääsi jo kokeilemaan uutta Levorgia ennakkoon. Katso juttu täältä: http://teknavi.fi/autot/ajossa-nimea-vaihtanut-subarun-uutuus-onko-kaikki-nyt-toisin

Lue myös:

    Uusimmat