Uusi käänne Martina Aitolehden festarikohussa – poliisille tehty kahakasta rikosilmoitus

Helsingin poliisista vahvistetaan, että heille on kirjattu tapauksen tuntomerkit täyttävä rikosilmoitus 2. heinäkuuta 2017.

Iltalehti uutisoi alkuviikolla Martina Aitolehden olleen viettämässä lauantaina ystävänsä 30-vuotissyntymäpäiviä The Weekndin keikan vip-teltassa, kun hänen nähtiin lopulta lyövän, potkivan ja hakkaavan toista konserttivierasta.

Seiska uutisoi tänään 6. heinäkuuta 2017, että välikohtauksen toinen osapuoli olisi vuonna 2010 Miss Helsinki -tittelin voittanut Sofia Belórf ja että hän on tehnyt tapahtuneesta rikosilmoituksen.

Helsingin poliisin rikoskomisario Pekka Seppälä vahvistaa MTV.fille, että poliisille on tehty kyseiseen kuvaukseen täsmäävä rikosilmoitus sunnuntaina 2. heinäkuuta. Kyseinen kahakka on tapahtunut ilmoituksen mukaan lauantai-iltana noin kello 21.

Seppälä ei pysty vahvistamaan rikosilmoituksesta mitään tarkempia tietoja, kuten asianosaisia henkilöitä.

Martina Aitolehden uutisoitiin toukokuussa eronneen miehestään Stefan Thermanista. Pari seurusteli reilun kuuden vuoden ajan ja heillä on yksi yhteinen lapsi, neljävuotias Isabella.

MTV.fi tavoitti selkäleikkaukseen menossa olleen Aitolehden maanantaina, mutta hän ei halunnut kommentoida viikonlopun tapahtumia. Myös tuoreessa haastattelussa leikkauksesta toipuva Aitolehti väisti kohteliaasti kysymykset konsertin vip-teltan tapahtumista sekä yksityiselämästään.

– Niistä en nyt välitä puhua, hän totesi.

Lue myös:

    Uusimmat