Uusi Galaxy S6 edge+ vai iPhone 6 Plus? Katso kumpi kannattaa ostaa

Isojen älypuhelinten ystäville tuli tänään yksi vaihtoehto lisää, kun Samsung esitteli Galaxy S6 edge+:n. Applen kilpailija Samsungin uutuudella on vajaa vuosi sitten esitelty iPhone 6 Plus.

Mutta kumpi kannattaa ostaa?

Apple esittelee syyskuussa uuden version Plussastaan, joten ellei ostoksella ole kiire, kannattaa odottaa ja katsoa, mitä Applella on hihassaan.

Jos sen sijaan olet vannoutunut Android-fani, on päätös selvä. Pian Suomeen tuleva Galaxy S6 edge+ on tällä hetkellä tehokkain ja ominaisuuksiltaan paras valinta phablet-laitteeksi.

Mutta entä tekniset ominaisuudet? Samsungin uutuus loistaa etenkin näytön osalta. Näytön resoluutio on 1440x2550 pikseliä. IPhone 6 Plussan näytön resoluutio jää "vain" 1080x1920 pikseliin. Näyttöjen toistamien värien määrä on kuitenkin sama.

Ahkerille kuvaajille Samsungin puhelin saattaa olla parempi valinta. Galaxy S6 edge+ tarjoaa digitaalisen kuvanvakaajan etu- ja takakameran videokameralle. Takakamerassa on 16 megapikselin kenno, kun iPhone 6 Plussan kennossa megapikseleitä on 8 megapikseliä.

Etukamerassa ero on vielä selvempi. IPhonen käyttäjä joutuu tyytymään 1,2 megapikseliin, kun Galaxy S6 edge+:n etukamerassa on 5 megapikseliä.

Latausominaisuuksissa IPhone 6 Plus häviää, sillä se ei tue lainkaan langatonta latausta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja