Uudet Nokia-nappikuulokkeet ovat täyslangattomat – muistuttavat Applen hittituotetta

Nokia-puhelinyhtiö HMD Global on julkistanut Nokia 7.1 -älypuhelimen ohella tänään myös uudet täysin langattomat Nokia True Wireless Earbuds -nappikuulokkeet sekä Pro Wireless Earphones -kuulokkeet, jotka yhdistyvät toisiinsa johdolla.

Uudet täyslangattomat Nokia True Wireless Earbuds -kuulokkeet muistuttavat perusidealtaan muun muassa Applen suosituiksi nousseita AirPods-kuulokkeita. Nokian Earbudsit ovat kaksi erillistä nappikuulokketta, joiden lataaminen tapahtuu niiden lataus- ja säilytyskotelossa. Kotelosta riittää virtaa 16 tunnin puheaikaan tai 14 tunnin musiikintoistoon - käytännössä kuulokkeiden lataamiseksi tyhjästä täyteen varaukseen kolme kertaa.

Itse kuulokkeiden akunkesto on 3,5 tuntia musiikintoistoa tai 4 tuntia puheaikaa. Valmiusaikaa luvataan jopa 70 tuntia.

Kuulokkeet voi yhdistää eri laitteisiin helposti Bluetooth-yhteydellä.

Molemmat nappikuulokkeet painavat vain 5 grammaa, ja ovat myös roiske- ja hienkestävät. Kuulokkeille ilmoitetut mitat ovat 22,3 x 14 millimetriä ja latauskotelolle 100 x 22 millimetriä.

Kuulokkeiden latauskotelon lataaminen käy sen USB-C-liitännän kautta. Kotelossa on myös LED-ilmaisin akun varaustasolle.

True Wireless Earbuds -kuulokkeiden hinta Euroopassa on 129 euroa.

Pro Wireless Earphones -kuulokkeet puolestaan ovat yhteydessä toisiinsa niskan yli kiertyvällä johdolla. Kuulokkeet keskeyttävät toiston tai puhelun, kun ne liitetään magneettisesti kiinni toisiinsa, ja vastaavasti jatkavat toistoa tai vastaavat puheluun kuulokkeet toisistaan irrottamalla.

Pro Wireless Earphones -kuulokkeiden akkukesto on 10 tuntia. Niissä on myös värinähälytys saapuville puheluille ja kuulokkeet ovat roiske- ja hienkestävät. Pro Wireless Earphones -kuulokkeiden painoksi ilmoitetaan 45 grammaa.

Pro Wireless Earphones -kuulokkeiden hinta Euroopassa on 69 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja