Mainos

Uuden rahapeliyhtiön nimeksi tulee Veikkaus

Uuden rahapeliyhtiön nimivalinta ei suurta yllätystä tarjoillut. Uuden yhdistetyn rahapeliyhtiön nimeksi tulee Veikkaus. Rahapeliyhtiö aloittaa toimintansa ensi vuoden alussa, kun Fintoton, Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) ja Veikkauksen rahapelitoiminnat yhdistyvät.

Peliyhtiöiden yhdistämistä vetävän FRV Evon hallitus päätti nimestä torstaina. Hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo perustelee tuttua nimivalintaa sillä, että asiassa on menty asiakkaat edellä. Kallasvuon mukaan nimivaihtoehtoja oli alun perin runsaasti.

Veikkaus-nimeen päädyttiin laajan kuluttajatutkimuksen perusteella. Siinä selvitettiin kuluttajien ajatuksia ja sitä, minkä nimen he kokevat omimmaksi. 

Kallasvuo kertoo, että nykyisillä brändeillä toimitaan vuoden loppuun. 

Onko siis tulevaisuudessa totopisteillä ja raha-automaattien kyljessä Veikkauksen nimi? 

– Siellä voi olla muita tuotebrändejä, palvelubrändejäkin. Mutta kyllä tyypillisesti myös tämä Veikkaus-brändi emobrändinä on näkyvissä, Kallasvuo sanoi STT:lle. 

Lotto on lotto jatkossakin. 

– On ihan selvää, että on paljon sellaisia tuotteita, joilla on valtava kanto tuotteina, ja niitä on kaikilla näillä peliyhtiöillä, Kallasvuo sanoi. 

Toimitusjohtaja lähiviikkoina 

Maan hallitus päätti Fintoton, RAYn ja Veikkauksen yhdistämisestä viime syksynä. Valtio halusi luoda yhden valtion omistaman rahapeliyhtiön. Uuden rahapeliyhtiön henkilöstömäärä on lähes 2 000. Kippari siltä vielä puuttuu, sillä yhtiön toimitusjohtaja ei ole vielä selvillä.  

Tavoitteena on, että toimitusjohtaja nimitetään vielä kesäkuussa.  

– Kyllä nyt aletaan lähestyä niitä aikoja, jolloin tämä valinta pyritään tekemään. Tavoiteaikataulu on ennen heinäkuuta, Kallasvuo sanoi.  

Kallasvuo ei kommentoinut, kuinka monta nimeä toimitusjohtajakisassa on vielä mukana.  

Rahapeliyhtiöiden yhdistymisestä kerrottiin maaliskuussa 2015:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.