Mainos

RAY:n Nummikoski haluaisi PAF:n mukaan uuteen peliyhtiöön – PAF ei innostu

1:52

Raha-automaattiyhdistyksen toimitusjohtaja Velipekka Nummikoski haluaisi, että myös ahvenanmaalainen PAF saataisiin mukaan yhteiseen peliyhtiöön.

Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistetään ensi vuoden alussa rahapelitoiminnan aloittavaksi suurmonopoliyhtiöksi, ja Nummikosken mielestä seuraava vaihe voisi olla PAF:n tulo mukaan.

Nummikoski sanoo, että PAF:n mukaantulo tekisi Suomen järjestelmästä selkeämmän. Hänen mukaansa Ahvenanmaan edunsaajien asema voidaan järjestää myös suuryhtiön kautta.

Nummikoski katsoo, että PAF olisi hyvä saada mukaan myös siksi, että sen tuotoista iso siivu tulee mannersuomalaisilta pelaajilta.

– Vaikka PAF ei saa operoida Manner-Suomessa, niin tuotoista iso osa tulee manner-Suomen pelaajilta. Suomalaisethan voivat vapaasti pelata pelisivuistoilla Suomen ulkopuolella, ja PAF on yksi iso pelisivusto millä suomalaiset pelaavat, sanoo Nummikoski MTV Uutisille.

Ahvenanmaalaiset eivät ole ehdotuksesta innostuneet. PAF:ista perustellaan, että se haluaa pysyä itsenäisenä, koska aikoo kasvaa ulkomailla. Esimerkiksi vuosi sitten PAF osti italialaisen peliyhtiön.

– Me suuntaamme voimiamme nyt laajentumiseen kansainvälisille markkinoille, kun uusi yhtiö keksittyisi ainoastaan Suomen markkinoihin. Emme siis oikeastaan sovi tällaiseen organisaatioon, sanoo PAF:n vt. toimitusjohtaja Johan Rothberg.

Päätösvalta asiassa on Suomen ja Ahvenanmaan hallituksilla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.