Uudella MasterChef Suomi -kaudella muutos – luvassa massiivinen bootcamp

Masterchef Suomen kauden avausjaksossa 40 kotikokkia tulee ottamaan toisistaan mittaa kaksipäiväisellä MasterChef-bootcampilla.

MasterChef Suomi -kilpailussa nähdään tällä kaudella muutos!  Kausi käynnistyy bootcamp-esikarsinnalla, johon saapuu 40 amatöörikokkia eri puolilta Suomea. 

Bootcampilla ohjelman tuomarit Kape Aihinen, Helena Puolakka ja Henri Alén paneutuvat kahden päivän ajan arvioimaan, ketkä kymmenen pääsevät lopulta aloittamaan kisan MasterChef Suomi -keittiössä.

Tuomarikolmikolla on bootcampin myötä aiempaa enemmän valtaa siihen, millaisia kilpailijoita MasterChef-keittiöön valitaan.

– Bootcamp todella erottaa jyvät akanoista! Ehkä hienointa on tarkistaa loppupuolella kautta miten kilpailijoilla meni alussa, ja nähdä kuinka valtavaa kehittymistä oli tapahtunut, Alén kuvailee tiedotteessa. 

Kauden edetessä paineet kasvavat ja haasteet muuttuvat yhä vaativammiksi, mutta joka kerta, kun kilpailijat astuvat MasterChef-keittiöön, heillä on edessään unohtumaton kokemus. Matkalle mahtuu mukaan sekä omien rajojen ylittämistä että riemukkaita onnistumisia.

– Luvassa on tasainen kausi, mukana on paljon hyviä amatöörikokkeja! Ennen kaikkea näemme isoja, hienoja kasvutarinoita ja onnistumisia, Aihinen paljastaa. 

Voittajaksi selviää kauden päätteeksi Helena Puolakan mukaan se, jolla on kykyä oppia haasteista ja kuunnella tuomareiden oppia.

MasterChef Suomi uudet jaksot MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 6.2. klo 20 alkaen. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon finaalijaksoa lukuun ottamatta.

Lue myös:

    Uusimmat