Mainos

Uskomattomia joogaliikkeitä! Äidillä ja lapsilla ainutlaatuinen harrastus

Yhdysvaltalaisäiti on löytänyt ainutlaatuisen tavan viettää aikaa lastensa kanssa. Leikkimisen sijaan perhe viettää iltansa joogaamalla. 

Kahden lapsen äiti Summer Perez tutustui joogaamiseen kolme vuotta sitten kärsittyään masennuksesta ja paniikkihäiriöistä. Aikaisemmin negatiiviset tunteensa peittänyt äiti tunsi saavansa apua päivittäisistä Asana-joogaharjoituksista.  

– Joogasta ja meditaatiosta on tullut työkalu, jonka avulla olet pystynyt käsittelemään kipeimpiä muistoja, joita olen tähän asti kantanut sydämessäni, Perez kertoo.

Pian joogaliikkeistä innostuivat myös Perezin viisi- ja kolmevuotiaat lapset. Ensin he tyytyivät lähinnä katselemaan ja kiipeilemään äitinsä päällä, mutta pikkuhiljaa lapset ryhtyivät matkimaan äitinsä liikkeitä.

Jooga saa lapset rauhoittumaan

Päivä päivältä taitavammiksi tulleet lapset harjoittelevat äidin mukaan nykyisin jo täysin itsenäisesti.

– Joskus kun tulen töistä kotiin, he näyttävät minulle asentoja, joita he ovat työstäneet. Se saa heidät rauhoittumaan, Perez kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti kertoo, että jooga on auttanut lapsia ymmärtämään paremmin itseään ja muita. Liikuntalaji on muodostunut myös ainutlaatuiseksi siteeksi äidin ja lasten välille.

Perez on julkaissut kuvia perheensä harrastuksesta Instagramissa, jossa äidin ja lasten taidonnäytteet ovat keränneet jo kymmentuhatpäisen yleisön. Liikkeiden lisäksi yleisöä ilahduttavat perheen yhtenäiset urheiluasut. 

Joka päivä hetki omaa aikaa

Vaikka lasten kanssa ajan viettäminen onkin tärkeää, Perez toivoo, että kaikki äidit muistaisivat ottaa päivittäin aikaa myös itselleen. Oman ajan ottaminen on hänen mukaansa vain järjestelykysymys.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jos todella tarvitsen omaa aikaa, herään muutamaa minuuttia aikaisemmin tai valvon hieman pidempään. Tai sitten menen kylpyhuoneeseen hengittämään, Perez neuvoo.

Nyt intohimoisesti joogaan suhtautuvan äidin unelmissa siintää oman joogastudion avaaminen ja mielenterveysongelmista kärsivien ihmisten auttaminen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Haluan jakaa tämän muiden kanssa ja auttaa heitä löytämään valon pimeydessä, löytämään toivon ja yhteyden heidän sisimpäänsä, Perez kiteyttää.

Tunnetko jo tämän joogaliikkeen? 


Lähde: CatersNews 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.