Uskomatonta, mutta totta: Legendaariset Ainot ja Reinot on viety helteilläkin käsistä – jos sinäkin haluat "aidon" tossuparin, alkaa olla jo kiire

Aino- ja Reino-tossut nousivat otsikoihin keväällä, kun niitä valmistanut yhtiö PK Kappi Oy ajautui konkurssiin. Pian syntyi lähes kansanliikkeenomainen Ainojen ja Reinojen myyntiaalto. Yllättävää on se, että suomalaiset haalivat tossuja yhä kesäkuukausinakin, S-ryhmästä kerrotaan. 

– Huhtikuussa tossujen myynti oli yli kuusinkertainen edellisvuoteen verrattuna, mutta kesäkuussakin edelleen lähes yli kaksinkertainen. Nyt heinäkuussakin tossujen myynti on ollut huomattavan korkea, kertoo S-ryhmän pukeutumisen valikoimajohtaja Päivi Hole MTV Uutisille.

Hole kertoo, että tällä hetkellä S-ryhmien kaikki tossut ovat vielä Suomessa valmistettuja.

Ihmiset haalivat tossuja helteistä huolimatta  

– Kesäkuukausien myynti on todella yllättänyt. Tossuthan ovat melkoisen paksut, joten uskomme, että kesällä ne ovat olleet tuliais- ja lahjatuotteen roolissa.

– Emme tiedä sitä, että haluavatko suomalaiset itselleen juuri Suomessa valmistetun parin vai ylipäänsä nämä legendaariset tossut. Suosituimmat koot ovat pian myyty, Hole pohtii ilmiötä.

Nyt Reino- ja Aino-tossut ovat kaikkien Prisma-myymälöiden valikoimissa. Jatkossa Reinoja ja Ainoja valmistaa Finlayson ja tossut ovat todennäköisimmin ulkomailla valmistettuja. Myöhemmin tossuja saa vain S-ryhmien kaupoista ja Finlaysonin myymälöistä, mutta tarkemmin uuden omistajan tossuista kerrotaan niiden saavuttua myymälään.

Mikäli siis haluat vielä PK Kappi Oy:n Lieksassa valmistaman parin, kannattaa olla nopea.

Lue myös:

    Uusimmat