Mainos

Uskomatonta, mutta totta: Legendaariset Ainot ja Reinot on viety helteilläkin käsistä – jos sinäkin haluat "aidon" tossuparin, alkaa olla jo kiire

Aino- ja Reino-tossut nousivat otsikoihin keväällä, kun niitä valmistanut yhtiö PK Kappi Oy ajautui konkurssiin. Pian syntyi lähes kansanliikkeenomainen Ainojen ja Reinojen myyntiaalto. Yllättävää on se, että suomalaiset haalivat tossuja yhä kesäkuukausinakin, S-ryhmästä kerrotaan. 

– Huhtikuussa tossujen myynti oli yli kuusinkertainen edellisvuoteen verrattuna, mutta kesäkuussakin edelleen lähes yli kaksinkertainen. Nyt heinäkuussakin tossujen myynti on ollut huomattavan korkea, kertoo S-ryhmän pukeutumisen valikoimajohtaja Päivi Hole MTV Uutisille.

Hole kertoo, että tällä hetkellä S-ryhmien kaikki tossut ovat vielä Suomessa valmistettuja.

Ihmiset haalivat tossuja helteistä huolimatta  

– Kesäkuukausien myynti on todella yllättänyt. Tossuthan ovat melkoisen paksut, joten uskomme, että kesällä ne ovat olleet tuliais- ja lahjatuotteen roolissa.

– Emme tiedä sitä, että haluavatko suomalaiset itselleen juuri Suomessa valmistetun parin vai ylipäänsä nämä legendaariset tossut. Suosituimmat koot ovat pian myyty, Hole pohtii ilmiötä.

Nyt Reino- ja Aino-tossut ovat kaikkien Prisma-myymälöiden valikoimissa. Jatkossa Reinoja ja Ainoja valmistaa Finlayson ja tossut ovat todennäköisimmin ulkomailla valmistettuja. Myöhemmin tossuja saa vain S-ryhmien kaupoista ja Finlaysonin myymälöistä, mutta tarkemmin uuden omistajan tossuista kerrotaan niiden saavuttua myymälään.

Mikäli siis haluat vielä PK Kappi Oy:n Lieksassa valmistaman parin, kannattaa olla nopea.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja