Pamela Anderson täyttää 53 vuotta – näin Playboyn historiallista ennätystä hallussaan pitävä kaunotar on muuttunut vuosien saatossa

0:45
Pamela Anderson twiittasi vihaiseen sävyyn Julian Assangen pidätyksestä

Povipommi Pamela Anderson täyttää tänä vuonna 53 vuotta.  

Pamela Anderson täyttää keskiviikkona 1. heinäkuuta 53 vuotta. Kanadalais-amerikkalainen Anderson on ehtinyt tehdä uransa aikana töitä näyttelijänä, mallina, showtyttönä, tuottajana ja kirjailijana.

Anderson tunnetaan parhaiten roolistaan Baywatch-sarjassa sekä lukuisista kerroistaan Playboy-lehden kannessa.

Andersonin ura alkoi 1980-luvun ja 1990-luvun taitteessa. Hän poseerasi ensimmäisen kerran miestenlehti Playboyssa vuonna 1989 ja on sen jälkeen ollut legendaarisen aviisin kannessa useammin kuin yksikään muu malli. Tähän mennessä Anderson on poseerannut Playboyn kannessa yhteensä 14 kertaa. 

Vuoden 2020 kesäkuussa antamassaan haastattelussa Anderson totesi, ettei hänellä ole kuitenkaan enää aikomusta poseerata kyseisen lehden kannessa. 

– Hyvänen aika, eikö se olisi aika naurettavaa? Enpä usko, mutta olen sanonut niin jo kymmenen kertaa. 

Anderson poseerasi viimeistä kertaa Playboyn kannessa vuonna 2015 ollessaan 48-vuotias. Tuolloin nainen pyysi asiaan lupaa tuolloin 18- ja 19-vuotiailta pojiltaan, jotka olivat joutuneet asian takia kiusatuiksi. Pojat kuitenkin kannustivat äitiään asiassa. 

Suomessa Anderson tuli isolle yleisölle tutuksi C.J. Parkerina, Baywatchin tomerana hengenpelastajana. Kaunotar näytteli sarjassa viiden tuotantokauden ajan 1990-luvulla.

Anderson on ollut elämänsä aikana viidesti naimisissa. Andersonin aviomiehiä ovat olleet Tommy Lee (1995-1998), Kid Rock (2006-2007), Rick Salomon (2007-2008 ja 2014-2015) sekä Jon Peters (12 päivän ajan vuonna 2020). Naisella on kaksi lasta liitostaan Tommy Leen kanssa: 24-vuotias Brandon Thomas Lee ja 22-vuotias Dylan Jagger Lee. 

Anderson on yhä yksi maailman seuratuimmista ihmisistä. Anderson on ottanut myös usein kantaa päivän politiikkaan muun muassa Twitter-tilillään. Nainen on toiminut pitkään eläinoikeusjärjestö PETA:n aktiivisena kannattajana, kuin myös osoittanut olevansa Wikileaksin perustaja Julian Assangen tukija.

– Minä itseasiassa pidän vanhenemisesta. Minulla on upeita vanhempia naisroolimalleja elämässäni, joihin kuuluu upea äitini, jossa on glitteriä, glomouria ja kaikenlaista hauskaa. Vanheneminen ei ole loppu. Tiedän, että minulla on paljon mitä odottaa, hän kommentoi W Magazinen haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja