Mainos

Uskaltaisitko? Matkatoimisto tarjoaa yllätyslomaa 580 eurolla – kohde paljastuu vasta lentokentällä

Tämän valmiin pakettimatkan kohde paljastuu vasta juuri ennen lomaa.

Haluatko lomalle, muttet tiedä, mihin menisit? Anna muiden päättää puolestasi! Pack Up + Go -matkatoimisto tarjoaa matkoja, joissa on yksi juju: kohdemaata ei saa tietää matkaa varatessaan.

Lomailija antaa sivustolle budjettinsa ja matkapäivänsä. Hän kirjaa ylös muutaman matkamieltymyksensä, kuten sen, pitääkö rentoutumisesta vai aktiivilomista. Matkanjärjestäjälle voi esittää myös erityisiä pyyntöjä, kuten toiveita ravintolasuosituksista. Yritys järjestää kolmen päivän viikonloppuloman.

Matkakohde paljastuu vasta juuri ennen lomaa. Aluksi matkustaja saa sähköpostiinsa vain mahdolliset laukun kokorajoitukset, tietoja siitä, mistä juna, bussi tai lento lähtee, sekä säätiedot paikasta, jonka nimeä ei kerrota.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla! Jos kuvat eivät näy, katso ne täällä.

Pari päivää ennen lähtöä kotiin saapuu kirjekuori, joka sisältää tarkat tiedot. Se avataan vasta matkalla kentälle tai asemalle.

Bravo-lehdelle matkastaan kertonut Kristyn Pomranz päätyi Pack Up + Gon ansioista ystävineen Chicagoon. Aluksi kohde tuntui pettymykseltä, mutta pian tunnelma muuttui: reissua varten toimitettiin paitsi kartta, tiedot julkisesta liikenteestä ja ravintolasuosituksia, myös liput arkkitehtuuria esittelevälle laivaristeilylle ja 50 dollarin lahjakortti Uber-autopalveluun.

Monen hengen matkan saa halvimmillaan noin 580 eurolla. Yhden hengen matkat alkavat tuhannesta dollarista eli 900 eurosta. Matkaaja voi myös lähteä edullisemmalle monen reissaajan matkalle, joka kustantaa noin 360 euroa, hengeltä.

Jos innostuit jo, joudumme pilaamaan ilosi: valitettavasti lomia järjestetään vain Yhdysvalloissa.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.