Mainos

Useita ulosajoja liukkaassa kelissä Etelä-Suomessa, lehtien jakelukin myöhästyi – koululaiset kolarissa Mäntyharjulla

Eteläisen Suomen liikenteessä on ollut yön ja aamun aikana useita ulosajoja tienpintojen liukkauden takia. Auto päätyi aamuliikenteessä katolleen Mäntyharjulla. Taksi vei kyydissä olleet koululaiset perille.

Hämeen poliisin mukaan puolenyön ja aamuseitsemän välillä autojen ja raskaiden ajoneuvojen ulosajoja oli toistakymmentä. Aamulehden mukaan Pirkanmaalla tieltä suistui aamuyöllä viisi autoa ja kolme raskasta ajoneuvoa. Henkilövahingoilta on tiettävästi vältytty.

Myös valtatie 7:llä on sattunut henkilöauton ulosajo Loviisan kohdalla. Turmasta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

Tiesää on vaarallinen Lapissa

Turun ja Tampereen tieliikennekeskukset varoittivat aamuyöstä alkaen erittäin huonosta tai huonosta ajokelistä eteläisen Suomen maakunnissa. Eteläisessä Suomessa autoilevien on syytä varautua jäätävään sateeseen.

Kolmostien liikenne jouduttiin ohjaamaan ennen aamuneljää kiertotielle Pirkanmaalla Ikaalisissa, kun rekan perävaunu kaatui ojaan ja vetoauto tukki valtatien.

Tieliikennekeskuksen varoitus ajokelistä koskee Varsinais-Suomea, Uuttamaata, Satakuntaa, Kanta-Hämettä, Päijät-Hämettä, Kymenlaaksoa, Etelä-Karjalaa ja Pirkanmaata.

Ilmatieteen laitos varoittaa, että tiesää saattaa olla vaarallinen Lapin maakunnan pohjoisosan yhdeksässä kunnassa.

Koululaiset taksilla kouluun Mäntyharjulla – lehden jakelu myöhästyi satakunnassa

Mäntyharjulla Pertunmaantiellä auto päätyi aamuliikenteessä katolleen ojaan ajettuaan ensin vastaantulevan kaistan yli.

Etelä-Savon Pelastuslaitokselta kerrotaan, että onnettomuusautossa olleet pääsivät itse ulos autosta. Koska autossa olleet eivät paikan päällä valittaneet mitään, paikalle tullut taksi kuljetti kyydissä olleet koululaiset kouluun. Kuljettaja jäi odottamaan onnettomuuspaikalle. Ensihoito meni kouluun tarkistamaan vielä kyydissä olleiden tilan.

Pelastuslaitos muistuttaa, että onnettomuuspaikalla kannattaa odottaa rauhassa apua, koska ulosajoissa saattaa helposti syntyä piileviä vammoja, jotka oirehtivat vasta jonkin ajan kuluttua.

– Näin ensihoidon ammattilaiset voivat tarkastaa onnettomuudessa olleiden terveydentilan välittömästi ja mahdolliset jatkohoitotoimenpiteet saadaan aloitettua mahdollisimman pian, Etelä-Savon Pelastuslaitos tiedottaa.

Satakunnan Kansa kertoo verkkosivuillaan, että sanomalehden jakelu myöhästyy liukkaan kelin takia. Arviolta 5 000 lehteä saadaan jaettua aamupäivän ja päivän aikana, kunhan tiet on ehditty suolata ja hiekoittaa

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja