Huhumylly kiihtyy – hänestäkö uusi Jokeri?

Johnny Cashia Walk the Line -elokuvassa esittänyt Joaquin Phoenix on ehdolla sarjakuvapahis Jokerista kertovaan elokuvaan.

Warner Brothers on tekemässä Jokeri-aiheista elokuvaa, joka sijoittuu 80-luvulle ja kertoo hahmon syntytarinan. Luvassa on hahmolleen ominainen synkkä elokuva ja pääosaan on vahvasti ehdolla Joaquin Phoenix.

Todd Phillips vastaa elokuvan ohjauksesta ja hän nimesi Phoenixin ykkösvalinnaksi Jokerin rooliin. Variety-lehden mukaan Phoenix on ollut elokuvan tekijöiden kanssa yhteydessä mahdollisesta roolista.

Jokeri-elokuvan on tarkoitus olla täysin erillinen DC Comic:in tämänhetkisestä elokuvauniversumista, jossa Jokerin hahmoa esittää Jared Leto. Leton versio Jokerista herätti valtavasti kritiikkiä, mikä saattaa olla syynä hahmon nopeaan uusimiseen. Aiemmin Jokeria ovat näytelleet ikonisissa roolisuorituksissa Jack Nicholson ja edesmennyt Heath Ledger.

Joaquin Phoenix tunnetaan metodinäyttelijänä ja Jokerin hahmoa esittäneillä on ollut tapana taipua hahmon vietäväksi kuvausten ulkopuolellakin. Leto piinasi kanssanäyttelijöitään julmilla piloilla, kun taas Ledgerin uskotaan uppoutuneen rooliin niin syvälle, että se vaikutti näyttelijän mielenterveyteen ja saattoi olla osasyy miehen kuolemaan. Nähtävksi jää, millaisen lähestymisen Phoenix aikoo hahmoon ottaa, jos mies tarttuu rooliin.

Lue myös:

    Uusimmat