Mainos

Urpilaisen tukijat pettyivät – "Älä itke"

-Älä itke, näin tässä nyt kävi, lohdutti eräs Jutta 2014 -rintanappia takissaan kantanut mies toista miestä Seinäjoen puoluekokouspaikan käytävillä ja taputti kaveria olalle. 

-No en itke, mutta onhan tämä ihan kamalaa, mies vastasi. 

Puheenjohtajavalinnan jälkeen Seinäjoen areena oli jakaantunut kahtia: tyytyväisiin Antti Rinteen kannattajiin ja murheellisiin Jutta Urpilaisen kannattajiin. Hävinneet totesivat toisilleen, että hyvä kisa oli, mutta näin se nyt meni. 

Urpilainen vetäytyi pian vaalin jälkeen lähipiirinsä kanssa muusta kokousväestä sivuun. Puheenjohtajaehdokkaiden mainoskojut oli siivottu pian vaalin jälkeen tyhjiksi, Urpilaisen nopeammin kuin Rinteen. Rinteen kojulla istuskeli vielä hänen kannattajiaan toisiaan onnitellen ja halaillen. 

Voittaja Rinne tuli sen sijaan median eteen lähes saman tien valintansa jälkeen ja oli selvästi tuloksesta vielä pää pyörällä. Hän ei juuri vastannut suoraan kysymyksiin, vaan vastasi useaan, muun muassa ministerivaihdoksia koskevaan kysymykseen kärsimättömän oloisena, että tätä vastausta saatte nyt odottaa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.