Urheilutähti vei superautonsa korjaamolle, mutta ihan tähän hän ei osannut varautua: "Jos olisit sanonut sen tapahtuvan näin..."

Audi R8 -superauto repesi kahtia törmättyään pakettiautoon 0:40
Vuosi sitten Italiassa sattuneessa onnettomuudessa Audi R8 repesi kahtia.

Supertähdet ja superautot ovat monesti vaarallinen ja kalliiksi käyvä yhdistelmä, mutta tällä kertaa syypää ei löytynyt ratin takaa.

Jutun perästä löytyvässä kuvassa ei valitettavasti ole kyse siitä, että McLaren-kuljettaja olisi varautunut mahdolliseen rengasrikkoon ja kiinnittänyt vararenkaan autonsa päälle. Sellaisiakin ratkaisuja nimittäin näkee.

Kyseessä on sen sijaan baseballin pohjoisamerikkalaisessa MLB-liigassa Cincinnati Reds -joukkuetta edustavan Trevor Bauerin McLaren 650S, joka koki kovia hieman erikoisemmalla tavalla – ja kyseinen rengas kuuluu aivan toisenlaiseen ajoneuvoon.

Bauer oli kiikuttanut urheiluautonsa huoltoon Houstonissa sijaitsevaan McLaren-liikkeeseen, josta hän hyvällä syyllä oletti sen palaavan paremmassa kunnossa kuin sinne jätettäessä.

– Jos olisit sanonut minulle eilen, että rekasta irronnut pyörä tuhoaa McLarenini, olisin uskonut sinua. Mutta jos olisit sanonut, että se tapahtuu NÄIN, olisin ajatellut sinun menettäneen järkesi, Bauer sanaili Twitter-tilillään.

Houstonin McLaren-liike sijaitsee aivan valtatien vieressä. Urheiluauton tuhonnut pyörä oli peräisin rekasta, joka oli joutunut onnettomuuteen hetkeä aiemmin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Irronnut pyörä oli ylittänyt kuusikaistaisen valtatien ja pomppinut myös McLaren-liikkeen pihassa olleiden autojen ylitse, osuen lopulta myymälän seinään ja kimmoten siitä ikkunan läpi päätyen Bauerin 650S:n päälle.

Kukaan ei kaikeksi onneksi loukkaantunut onnettomuudessa.

Auto oli tiettävästi vakuutettu asianmukaisesti, mutta vaikka ei olisikaan ollut, ei noin 250 000 dollarin arvoisen McLarenin tuhoutuminen olisi ollut mikään maailmanloppu. 28-vuotiaan Bauerin nimittäin kerrotaan tienanneen MLB-uransa aikana noin 30 miljoonaa dollaria. Hän kuittaa ensi kaudesta Reds-paidassa 18 miljoonaa.

Lue myös:

    Uusimmat