Urheilulegendalta löytyi yli sata kasvainta – julkaisi itsestään paljonpuhuvan videon

Pyöräilylegenda Alberto Contador kertoi Instagram-tilillään, että hän joutuu olemaan sivussa pyöräily-yhteisön tehtävistään palautuakseen leikkauksesta. Contadorilta löytyi ennen joulua yli sata lipoomaa.

Lipoomat ovat rasvaisia kasvaimia, jotka eivät tavanomaisesti ole syöpää. Ne kehittyvät ihon ja lihaksien väliin. Niiden poistaminen voidaan tehdä paikallispuudutuksella ja jokaisen lipooman poisto voi kestää 20-45 minuuttia. Palautuminen voi kestää kolmesta neljään viikkoa.

– Eilen oli aika mennä korjaamolle. Minun täytyi poistattaa joitain lipoomia ja selvisi, että minulla oli niitä yli sata. En tule ajamaan vähään aikaan. Nämä ovat lipoomat, jotka minulla on ollut jonkun aikaa. Käytän joulu- ja tammikuun niiden poistoon. Mutta, joka tapauksessa, kun palaan, olen kuin luoti, Contador kirjoitti.

40-vuotias espanjalainen jakoi aikaisemmin videon itsestään, jossa hänet on paketoitu lukuisiin siteisiin. Contador julkaisi maanantaina uuden päivityksen, jossa koko kehon peittämät kehot olivat vaihtuneet pienempiin paikkauksiin.

Contador päätti uransa vuonna 2017. Hän on työskennellyt uransa jälkeen pyöräilytalli UCI Pro Team Eolo-Kometan johtajana Ivan Basson kanssa. Contador on myös toiminut Eurosportin asiantuntijana.

Contador voitti urallaan Italian ja Ranskan ympäriajot molemmat kahdesti sekä Espanjan ympäriajon kolme kertaa. Hän voitti neljä kertaa vuoden parhaalle pyöräilijälle jaettavan Vélo d'Orin. 

Katso alta Alberto Contadorin julkaisut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja