Olympiamitalisti sai koronakriisistä tarpeekseen ja teki radikaalin tempun – "Voi imeä persettäni"

Minkälaiset ovat koronaviruksen yhteiskunnalle aiheuttamat kustannukset? 8:01
Koronatilanteella on merkittäviä vaikutuksia paitsi ihmisten arkielämään myös maailmantalouteen.

Espanjan Gironassa asuva australialainen pyöräilytähti Rohan Dennis sai koronaviruspandemiasta tarpeekseen. Vadin nurin menemisen ja hänen toimistaan syntyneen myrskyn jälkeen mies on sittemmin poistanut Instagram- ja Twitter-tilinsä.

Dennis teki sosiaalisessa mediassa kaikille selväksi, ettei hän jaksa enää koronaa. 29-vuotias aussi julkaisi sosiaaliseen mediaan kuvan autosta kuljettajan paikalta maantien varresta.

– Päivä 34 – murruin ja lähdin kotoa. COVID-19 voi imeä persettäni ja niin voi karanteenikin, Dennis tykitti.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Espanja on yksi koronaviruksen suurimmin runtelemista maista. Maassa on todettu lähes 200 000 koronatartuntaa, ja kuolleita on yli 20 000. Kotoa saa lähteä ruokaostoksille, apteekkiin tai töihin, mutta liikunnan harrastaminen ulkona ei ole sallittua.

"Voin näyttää todellisuuden"

Dennisin toiminta on noussut esiin mediassa ympäri maailman. Hän ehti vastata sosiaalisessa mediassa kommenttiin, jossa esitettiin, että hänen ei olisi pitänyt julkaista kuvaansa.

– Tai voin näyttää todellisuuden siitä, miten paska tämä tilanne on, enkä olla yksi niistä rakastetuista, turhista tyypeistä, joka näyttää huippu-urheilijan "täydellisen maailman". Kumman haluat – todellisuuden vai feikin? Dennis kirjoitti.

Sittemmin Dennis on poistanut Instagram- ja Twitter-tilinsä. Dennisin edustama Team Ineos kieltäytyi kommentoimasta käänteitä Cyclingnews.com-sivustolle. 

Dennis on voittanut urallaan useita maantiepyöräilyn ja ratapyöräilyn maailmanmestaruuksia. Hän oli myös joukkuetakaa-ajon olympiahopeaa saavuttaneessa Australian joukkueessa Lontoossa 2012. Lisäksi Dennis on etappivoittaja Ranskan, Italian ja Espanjan ympäriajoista.

Lue myös:

    Uusimmat