Upouusi BMW roihahti yllättäen liekkeihin – Perhe ei tyydy saamiinsa selityksiin: "Olisimme voineet kaikki kuolla"

1:46

Perhe oli parkkeerannut uuden autonsa etupihalleen, kun se syttyi yhtäkkiä palamaan. Tuli levisi etupihan nurmikolle ja porttiin.

Kun perheen uusi auto roihahti käsittämättömästi liekkeihin, ottivat he yhteyttä sekä auton jälleenmyyjään että BMW-konserniin. Saadut vastaukset eivät kuitenkaan tarjonneet tyydytystä. Tapaus sattui Yhdysvaltain Kalifornian Los Angelesissa, CNN uutisoi.

– Menin ulos ja konepelti oli aivan liekeissä. Olin täydessä shokissa, kertoo auton omistaja Knut Grevle.

Katso videolta, kuinka korkeiksi liekit yltyivät ja millaiset vahingot palo jätti jälkeensä.

Grevle oli vain 15 minuuttia sitten kurvannut autollaan kotiin. Naapuri huomasi palon ensimmäisenä ja hälytti miehen pihalle. Grevle katsoi epäuskoisena, kuinka upouusi BMW X3 paloi ilmiliekeissä.

– Juoksin ikkunaan ja näin noin 10-metriset liekit, joista nousi valtava pyörre mustaa savua. Panikoin, en ole koskaan ollut niin peloissani, vaimo Jennifer Grevle kuvailee tilannetta.

Perhe soitti hätänumeroon, mutta tuli ehti levitä nurmikkoon ja etupihan porttiin. Palokunta saapui paikalle ja sai auton sammumaan ennen kuin perheen talo syttyi tuleen.

– Siinä vaiheessa en tiennyt enää mitä miettiä. Päässäni poukkoili vain ajatus siitä, että auto oli vain yhdeksän kuukautta vanha, Knut Grevle toteaa.

Palokunnan lähdettyä perheen auto syttyi uudelleen liekkeihin ja palomiehet joutuivat ryhtymään vielä kerran sammutustöihin.

"Emme halua, että näin käy kenellekään muulle"

– Talomme olisi voinut kirjaimellisesti palaa maan tasalle. Mieheni olisi voinut kuolla ja minusta olisi tullut yksinhuoltaja. Pahimmassa tapauksessa olisimme voineet kaikki kuolla, Jennifer Grevle sanoo.

Knut Grevle osti auton tammikuussa Beverly Hills BMW:ltä, jossa hän on ollut asiakkaana viimeiset 15 vuotta. Kun hän kertoi heille onnettomuudesta, häntä kehotettiin ottamaan yhteyttä vakuutusyhtiöönsä.

– Tapaus on käsittämätön. Olemme yhä shokissa. Tässä on jotain mätää, ja me haluamme vastauksia, Knut Grevle kertoo.

BMW-konserni sen sijaan tarjoutui tutkimaan asiaa ja antamaan perheelle vuokra-auton. Tämä ei kuitenkaan tyydyttänyt perhettä.

– Emme halua, että näin käy kenellekään muulle, perustelee Jennifer Grevle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja