Unkarissa avausvoiton saavuttaminen merkitsi Mick Schumacherille erityisen paljon: "Rata on ollut hyvä isälleni"

F1-legenda Michael Schumacherin poika Mick nappasi uran ensimmäisen Formula 2 -sarjan voiton Unkarin osakilpailussa. Mick kertoi kisan jälkeen Bildille, että Unkarissa voittaminen merkitsi tälle erityisen paljon.

Nuorempi Schumacher lähti 28 kierroksen sprinttikisaan paalupaikalta ja puolusti kärkipaikkaansa koko kilpailun ajan.

– Kisan voittaja, se kuulostaa hyvältä. Auto oli mahtava ja tiimi teki erinomaista työtä. Äitini, siskoni, hänen poikaystävänsä ja isoäitini ovat kaikki täällä. Heidän tukensa on minulle erittäin tärkeää, Schumacher sanoi kisan jälkeen.

Michael ajoi seitsemän kertaa paalulle Unkarissa. Mick oli pääkilpailun kahdeksas, joten hän lähti sprinttiin paalulta. Kärkikahdeksikko lähtee toiseen kisaan käännetyssä järjestyksessä.

– Se on erityistä, että voitin täällä, sillä rata on ollut hyvä isälleni. Otin ensimmäisen voittoni Formula kolmosissa Span radalla, joka on ollut sopiva isälleni, Schumacher kertoo.

Michael-isällä on hallussaan Hungaroringin vanhan rataversion kierrosennätys.

Mick on Unkarin viikonlopun jälkeen MM-pisteissä sijalla 11. 45 pisteellä. Sarjaa johtaa Hollannin Nyck de Vries 196 pisteellä. Kautta on jäljellä neljä kisaviikonloppua ja seuraavana on vuorossa Belgian osakilpailu Span radalla.