Syyttikö kilpakumppani Mick Schumacheria huijariksi? Red Bull -suojatti käytti Hamiltonin vihjailevaa sanavalintaa

Mick Schumacherin hurja vire Formula 3 -luokassa on alkanut kiristää kilpakumppani Dan Ticktumin tunnelmia siihen malliin, että Red Bullin juniorikuski vihjailee jo Schumacherin Prema-tallin syyllistyneen epäreiluun peliin.

Schumacher karkasi Itävallan kisaviikonloppuna jo 49 pisteen johtoon ja tarvitsee enää yhden pisteen Hockenheimin kolmesta kisalähdöstä varmistaakseen mestaruutensa.

Prema voitti Spielbergissä kaikki kolme kisalähtöä, joista Schumacher vei nimiinsä kaksi ja venäläinen tallikaveri Robert Shwartzman yhden. Molemmat sijoittuivat lisäksi jokaisessa kisassa kolmen parhaan joukkoon. Ticktumille jäi käteen kahdeksas, 17:s ja neljäs sija.

Ticktum heitti viikonlopun jälkeen ilmoille vihjailua vastustajistaan.

– En halua osoittaa ketään sormella, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, ettei auton vauhti ollut riittävää, Ticktum kommentoi Instagramissa.

– Siitä huolimatta vertailussa kärkikaksikkoon kenelläkään ei ollut mitään jakoa. Jopa heidän omat tallikaverinsa, jotka ovat hyviä kuskeja, eivät päässeet mihinkään heihin verrattuna.

– Voisin kuvailla heidän vauhtiaan mielenkiintoiseksi, ja olen varma, että monet F3-varikolla ovat samaa mieltä kanssani. Tein parhaani, kuten aina pyrin tekemään, Ticktum jatkoi.

Oli se Ticktumin tarkoituksena tai ei, hän käytti samaa sanavalintaa kuin F1-kuski Lewis Hamilton kesän kisoissa kuvaillessaan Ferrarin autojen lähtötilanteiden kolarointeja ”mielenkiintoiseksi taktiikaksi”.

Lue myös:

    Uusimmat