Unelmia Italiassa -ohjelma saa jatkoa – Ellen Jokikunnas: "Saamme jatkaa dokumentointia tulevalle lapsellemme kaikesta tästä"

Näin Ellen Jokikunnas ja Jari-puoliso häätivät rottaperheen Italian-kotinsa hellan sisältä 1:48
Italian kakkoskodissa sattuu ja tapahtuu! Ellen ja Jari ovat joutuneet myös häätämään rottaperheen.

Juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen puolisonsa Jari päästivät Unelmia Italiassa -ohjelman ensimmäisellä kaudella katsojan mukaan keskelle remonttiunelmaansa Italian Pugliassa. Sarja saa jatkoa, kun tekeillä on toinen kausi. 

Juontaja Ellen Jokikunnas ja hänen aviopuolisonsa Jari remontoivat kakkoskotiaan Italian Puglian alueella Unelmia Italiassa -ohjelmassa.

Ensimmäisellä kaudella nähtiin, miten Ellen joutui selkäydinleikkaukseen ja seurattiin hänen toipumistaan, pariskunnan remontointiunelman täyttymistä italialaisessa trullitalossa ja tutustuttiin paikallisiin ammattilaisiin, joiden kanssa yhteistyö ei aina sujunut kovin mallikkaasti

Pariskunnan 8,5-vuotias Reino-koira on päässyt Italian myötä nauttimaan eläkepäivistään eri tavalla. 

– Reino puhuu tällä hetkellä parhaiten Italiaa. Se on ystävystynyt kaikkien kanssa, ja missä päin tahansa Eurooppaa kuljetaan, niin kaikki rakastuvat Reinoon. Hän on nyt jo 8,5-vuotias, joten tämän lämmön on huomannut koiran hyvinvoinnissa: hänellä ei ole mennyt selkä kertaakaan jumiin, mikä tapahtuu vähintään kerran talvessa Suomessa. Reino on saanut pentuaikansa takaisin: hän juoksee joka päivä täysiä pelloilla ja kirmaa kuin nuori koira. Sillehän on pääasia, että missä tahansa me olemme, niin hän on onnellinen, Ellen kertoi MTV Uutisille.

Pariskunta on saanut ensimmäisestä kaudesta hyvin ylitsevuotavaa palautetta. 

– On ollut jopa hämmentävää, miten paljon sarja on koskettanut ihmisiä. Vuosi sitten ohjelmaa tehdessä emme odottaneet ihan tällaista vastaanottoa, Jari kertoi. 

– Olemme saaneet todella paljon viestejä ihmisiltä, että he eivät enää odota, vaan ryhtyvät toteuttamaan unelmiaan. Rakentavaakin palautetta on tullut: liian vähän Reinoa. Hänen täytyisi näkyä enemmän, koska hän on päätähti. Olemme täysin samaa mieltä, Ellen kertoi nauraen. 

Ellen on jakanut kuvamuistoja Instagramissa. Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jari kokee henkilökohtaisen ohjelman katselemisen kuin valokuva-albumin selailemiseksi. 

– Ohjelma oli kuin muistojen polku. Jos välillä tuntui Italiassa, ettei mikään etene, eikä mitään tapahdu, niin yhtäkkiä tv-ruudulla näkikin maalaamattoman talon. Tuli fiilis, että on siellä nyt jotakin tapahtunut, Jari muisteli. 

Nyt on vuorossa lisää unelmia, sillä Unelmia Italiassa -sarja saa jatkoa toisen kauden merkeissä. 

– Kyllähän se kiitos on jotenkin laitettava eteenpäin, miten lämpimästi ihmiset ovat ottaneet vastaan meidän pöljäilymme ja arjen puuhailumme. Olemme kiitollisia, että saamme jatkaa dokumentointia tulevalle lapsellemme kaikesta tästä, mitä on tapahtunut ennen kuin hän on saapunut elämäämme, Ellen kertoi. 

Ellen ja Jari ovat tällä hetkellä laivassa Reinon ja Kikotin-matkailuauton kanssa matkalla Travemündeen, Saksaan, ja sieltä matkaa jatkuu ajaen aina Italian Pugliaan saakka. Arki kahden maan välillä on toistaiseksi toiminut hyvin.

– Tulevaisuus tulee näyttämään, miten paljon vietämme loppujen lopuksi Italiassa aikaa. Perheen muodostaminen kertoo, miten arkirutiinimme muotoutuvat. Italian-koti on kakkos- ja lomakoti, ja muuten asumme Suomessa, kuten tähänkin asti, Ellen kertoi. 

Unelmia Italiassa -sarjan toinen kausi julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Sillä aikaa voit nauttia ensimmäisestä kaudesta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla 24. toukokuuta alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat