Ellen Jokikunnas hämmentyy Italian-kotinsa arkkitehdin kommentista: "No sitten olet vaarassa"

Ellen hämmentyy arkkitehdin erikoisesta kommentista 2:01
Katso video! Ellen ja Jari hämmentyvät arkkitehdin kiusallisesta kommentista!

Juontaja Ellen Jokikunnas remontoi Jari-puolisonsa kanssa kakkoskotiaan Unelmia Italiassa -ohjelmassa. Tapaaminen arkkitehdin kanssa saa kiusallisen käänteen.

Unelmia Italiassa-ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa Ellen Jokikunnas ja hänen puolisonsa Jari muuraavat olohuoneensa uusia portaita, kun sähkökatko iskee.

Yli kuusi tuntia kestävän katkoksen aikana pariskunta pohtii, kuinka kauan sähkömiehillä mahtaa kestää saapua paikalle. 

Aamun valjetessa pariskunta suuntaa tapaamaan remonttifirman toimitusjohtajaa, sekä arkkitehtejä keskustellakseen projektin aikatauluista. Tapaaminen saa kuitenkin yllättävän käänteen, kun arkkitehti saapuu paikalle 20 minuuttia myöhässä.

– Remonttifirman toimari oli rauhallinen, analyyttinen ja miellyttävä. Tuli sellainen luottamuksen ilmapiiri. Mutta kannattaa muistaa, että niinhän meille tuli hyvä fiilis arkkitehdistäkin, Jokikunnas nauraa.

Arkkitehti käyttäytyy yllättäen todella erikoisesti Jokikunnasta kohtaan, kun hän yritti ehdottaa, että voisivatko he jatkossa olla suoraan yhteydessä yrityksen toimitusjohtajaan.

– Toivoin, että olisin kuullut väärin, mutta en kuullut. Hän sanoo ”Sei in pericolo”, joka tarkoittaa ”Sitten olet vaarassa” Jokikunnas ihmettelee.

Hämmentynyt Jokikunnas selvittää outoa kommenttia, mutta arkkitehti uskottelee, että hänen kauttaan asiat toimivat hyvin. Tapaamisen jälkeen arkkitehdeistä ei kuitenkaan ole kuulunut ja pariskunta on hoitanut asiaa suoraan remonttiyrityksen kanssa. Jokikunnas on huojentunut, että vihdoin asiat ovat menneet eteenpäin ja vaaralliset sähköjohdotkin on saatu jo korjattua.

– Kuukauden päästä ihan konkreettisesti alkaa putkiremontti, sähköremontti, keittiön ja kylpyhuoneen rakentaminen. Eli nythän alamme pitää laidoista kiinni ja kohta mennään, jokikunnas iloitsee.

Katso yllä olevalta videolta hämmentävä tilanne remonttifirman toimistolta!

Unelmia Italiassa alkoi MTV Katsomossa to 11.4. Ensimmäisellä viikolla julkaistaan kolme jaksoa, jonka jälkeen kaksi jaksoa viikossa torstaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat