Ellen Jokikunnaksen ja Jari-puolison Unelmia Italiassa -ohjelman taustalla liikuttava ajatus: "Haluamme, että meidän lapsi sitten aikanaan näkee"

Ellen Jokikunnas kertoo tulevasta perheenlisäyksestään 2:47
Katso myös: Ellen Jokikunnas sai paljon palautetta kertoessaan adoptiosta.

Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin Unelmia Italiassa -ohjelma alkaa keväällä MTV Katsomossa.

MTV on julkaissut kanaviensa kevään 2024 ohjelmiston, joka pitää sisällään niin paluun tekeviä sarjoja kuin uutusohjelmiakin.

Yksi keväällä tv-ruutuihin saapuva ohjelmatulokas on Unelmia Italiassa, joka kertoo Ellen Jokikunnaksen ja hänen puolisonsa Jarin sekä Reino-koiran pitkäaikaisten unelmien toteuttamisesta ja vie katsojansa Italian upeisiin maisemiin.

Ellen ja Jari ovat jo vuosia haaveilleet kakkoskodista Italiassa, mutta ajatelleet, että unelman voi toteuttaa vasta kun he ovat saaneet lapsen. Vaikka adoptioprosessi on edelleen kesken, he päättävät, ettei elämässä voi odottaa ikuisesti ja ostavat 200-vuotta vanhan kivitalon Italian maaseudulta ja aloittavat sen remontoinnin.

Jokikunnas jakoi uuteen ohjelmaansa liittyviä ajatuksia Instagram-tilillään. Hän kertoo tiistaina 7. marraskuuta jakamassaan Instagram-julkaisussa Unelmia Italiassa -ohjelman ovan hänen 25-vuotisen tv-uransa henkilökohtaisin ja samalla pelottavin.

– Keväällä pääsette meidän, Jarin, Reinon ja minun matkassa Kikottimella Italiaan: rottia vilisevään yli 200-vuotiaaseen taloon, sen sekaviin remonttipuuhiin, upeisiin maisemiin, historiallisiin kaupunkeihin, uuteen arkeen vieraassa maassa, kohti pitkäaikaisia unelmia, Jokikunnas kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Julkaisussaan Jokikunnas kuvaa pariskunnan hypänneen elämänsä hurjimpaan seikkailuun ja toivoo sen inspiroivan myös katsojia tekemään rohkeita ratkaisuja ja elämään oman näköistään elämää.

– Teemme tätä ohjelmaa myös siksi, että haluamme, että meidän lapsi sitten aikanaan näkee mitä kaikkea tapahtui juuri ennen kuin meistä tuli perhe, hän kirjoittaa.

Jokikunnas kertoi Anna-lehdessä vuonna 2019 kärsineensä lapsettomuudesta vuosien ajan. Hän aloitti hedelmöityshoidot jo alle 30-vuotiaana. 

– Minulla todettiin molempien munanjohtimien tukos. Umpisuoleni leikattiin, kun olin teini-ikäinen, ja munatorveni ovat saattaneet vaurioitua leikkauksen yhteydessä. Mutta se voi olla synnynnäistäkin. Syytä ei varmuudella voi tietää.

Vuonna 2019 Jokikunnas kertoi odottavansa miehensä Jarin kanssa kanssa adoptiolasta.

Lue myös:

    Uusimmat