Mainos

Unelmahäät keskeytyivät ikävällä tavalla – morsian sai allergisen reaktion kukkakimpusta: "Luulin kuolevani siihen paikkaan"

Unelmien hääpäivä muuttui painajaiseksi, kun nainen jouduttiin kiidättämään ensiapuun hänen itse keräämänsä kukkakimpun vuoksi.

Kukkien keräämisessä ei ole mitään vikaa, mutta kannattaa varmistaa, mitä kukkia kimppuunsa oikein poimii. Tämän oppi kantapään kautta Christine Jo Miller, joka sai vakavan allergisen reaktion myrkyllisistä kukista, joita hän oli käynyt keräämässä hääkimppuunsa päivää ennen häitään.

Painajaismainen päivä sai alkunsa, kun hääpäivänsä aamuna nainen heräsi turvonneena ja vakavan ihottuman peittämänä. Paikallisen sairaalan ensiapu oli suljettu, joten morsiamella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin yrittää selviytyä tuskallisesta olosta huolimatta. Nainen asteli urheasti alttarilla silmät lähes umpeen muurautuneina, mutta pian hääseremonia jouduttiin keskeyttämään ja Miller päätettiin kiidättää sairaalaan. 

– Hän joutui kamppailemaan pitääkseen silmänsä auki. Ne vuotivat koko ajan ja hän näytti ainoastaan onnettomalta, sulhanen kertoo. 

– Luulin kuolevani siihen paikkaan, morsian lisää. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sairaalassa naiselle annettiin pistoksella steroideja, jotka auttoivat hillitsemään allergista reaktiota.

Kovia kokenut morsian vaihtoi hääpuvun pyjamaan

Vaikka nainen oli sairaalakäynnin jälkeen edelleen tuskissaan ja ihottuman peittämä, hän päätti, ettei aikoisi jättää suurta päiväänsä välistä. Millerin sulhasen avustuksella hääpäivää päästiin jatkamaan suunnitelmien mukaisesti pienestä välikohtauksesta huolimatta.

– Minulla oli edelleen ihottumaa niskassani, joten halusin eroon hääpuvusta, jotta voisin tuntea oloni hyväksi. Hän kiiti markettiin ja osti minulle pyjamahousut ja paidan, jossa luki ”morsian”. Niitä käytin vastaanotollamme, Miller kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Mukavasta asusta huolimatta Miller kertoo viettäneensä suurimman osan illasta poissa vieraiden luota itkemässä ja huuhtelemassa turvonneita kasvojaan.

Vaikka hääpäivä ei sujunut lähellekään niin kuin oli suunniteltu, viikkoa myöhemmin allergisesta reaktiosta ei ollut enää tietoakaan, ja hääkuviin saatiin tallennettua iloinen ja allergiavapaa pariskunta.  

Lähde: Dailymail 

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.