Mainos

Morsian ei voinut itse kävellä alttarille – sulhanen osoitti rakkautensa kauniilla tavalla

Vakava auto-onnettomuus ei saanut rakastunutta pariskuntaa perumaan häitään. Rakastavan puolison ansiosta morsian sai juuri sellaiset häät, joista hän oli unelmoinut. 

Morsian Hannah Patterson joutui vakavaan auto-onnettomuuteen vain viisi viikkoa ennen häitään. Aivotärähdyksen lisäksi onnettomuus mursi nuoren naisen lantion sekä kylkiluita ja puhkaisi munuaisen.

Vakavat vammat veivät morsiamen pyörätuoliin, mutta onneksi naisen rinnalla oli rakastava puoliso, joka tuki tulevaa vaimoaan koko prosessin ajan sekä fyysisesti että henkisesti.

Kipu oli estää unelman toteutumisen

Sulhanen Stuart Patterson osoitti korvaamatonta tukea ja rakkautta tulevalle vaimolleen koko hoitojakson ajan. 

– Stuart nukkui sairaalassa sänkyni vieressä joka yö pitäen minua kädestä. Stuart ei poistunut rinnaltani koko tänä aikana. Tiedän, että hänelle oli vaikea nähdä minut sellaisena, mutta hän oli vahva meidän molempien puolesta, morsian kertoi Huffingtonpostin haastattelussa.

Nähdessään tulevan vaimonsa tuskan sulhanen päätti, että hän kantaisi morsiamensa alttarille. Ja sen hän myös teki.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pyörätuolissa oleminen ja se, etten pystyisi kävelemään alttarille, oli minulle hyvin järkyttävä asia. Itkin harjoituksissa, mutta en itkenyt enää oikeana päivänä. Olin vain niin iloinen Stuartin antamasta tuesta, Hannah Patterson kertoo.

Vaikka morsian istui suurimman osan seremoniasta, hän oli vakaasti päättänyt seistä valojen antamisen aikana. Hän pystyi seisomaan siirtämällä painonsa vasemmalle puolelle ja nojaamalla sulhaseensa. Sulhasensa tuesta huolimatta kipu oli tuhota naisen unelman. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Minulle oli vaikeaa seistä niin kauan, vaikka Stuart tuki minua. Kuvista ja videolta ei välity se kipu, jota tunsin.

Vaikka autokolarista toipuminen on ollut hidasta, Patterson kertoo olemaan paranemaan päin. Toivottavasti hääjuhlan onnistuminen vie häntä paranemisprosessissa eteenpäin. 

Häät voi viettää myös tällä tapaa.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.