Työmatkat rasittavat Timo Soinia – näin hän huolehtii kunnostaan

Timo Soini myöntää, että hänen tämän hetkinen toimenkuvansa on fyysisesti raskas. Terveysongelmien myötä lääkäri oli evännyt Soinilta luvan liikkua, mutta nyt mies saa taas liikkua mielensä mukaan.

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show'ssa vieraana ollut ulkoministeri Timo Soini selätti rajun keuhkoputkentulehduksen ja on taas saanut lääkäriltä luvan harrastaa kevyttä liikuntaa. Mies yrittääkin pitää huolta kunnostaan kävelemällä, uimalla ja taluttamalla koiraansa.

– Nyt saa taas uida ja ulkoiluttaa koiraa ja tehdä mitä haluan. Oli aika paha keuhkoputkentulehdus. Se vaan oli näin, että täytyi lääkäriä uskoa. Joskus en ole uskonut ja olen saanut keuhkokuumeen. Vanhemmiten olen viisastunut, Soini avasi tapahtunutta.

Ulkoministerin tehtävässä joutuu lentämään paljon, ja pitkien lentojen lisäksi aikaerot aiheuttavat oman rasitteensa.

– Lennän ihan älyttömästi ympäri maailman, niin se rupeaa vähän tuntumaan, Soini sanoi MTV.fille.

Vaikka työ on raskasta, niin vahva palo tekemiseen löytyy edelleen. 

– Hyvin jaksan, mutta on selvää että kun on ulkoministerinä käynyt kolme kertaa Yhdysvalloissa, Uudessa Seelannissa, Australiassa, Singaporessa, ja Brysselissä joka kuukausi ja sen oheen kun vielä johtaa puoluetta, jota pitää vahtia päivittäin, niin kyllä se joskus tuntuu, että töitä on tarpeeksi.

Alexander Stubb on twiitannut syövänsä raakapuuroa , nauttivansa kahvista ja treenaavansa ahkerasti. Perussuomalaisten nokkamies sijaan luottaa sekaravintoon ja Raamatun ohjeisiin.

– Olen kaikkiruokainen sekasyöjä. Minulla on samanlainen filosofia, kuin Uudessa Testamentissa. Pietarille sanottiin, että  "teurasta ja syö", eli kaikkea voi syödä, Soini kommentoi omaa ruokavaliotaan.

Keskusteluohjelmassa Soini kommentoi puolueensa pudonneita kannatuslukuja, ja puolueen edustajiensa kohua herättäneitä kommentteja. Katso lähetyksen haastattelu alta.

 

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show torstaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat