Terveysongelmista kärsinyt Timo Soini kehuu kuntoaan ja laittaa stopin yhdelle huhulle: "Se oli valeuutinen silloin ja on nyt"

Timo Soini: Sinisten tunnettavuus on vielä aika vaatimatonta 12:22

Ulkoministeri Timo Soini kertoo terveydentilansa olevan erittäin hyvä. Hän vieraili Peter Nymanin keskusteluohjelmassa, joka näytetään MTV3-kanavalla tänään illalla.

– Kävelylenkki sujuu, uiminen sujuu ja kun tietää varansa ja voimansa ja siihen mitoittaa, niin kyllä minä maalejakin tekisin, jos olisin vielä kentällä, Soini vastaa kysyttäessä hänen terveydentilastaan.

Voit katsoa Peter Nymanin ohjelman etukäteen jutun yllä olevalta videolta. 

Soinin terveydentilasta on puhuttu julkisuudessa ja hän on itsekin aiemmin kertonut, että varsinkin työmatkat saivat hänet rasittumaan. Jossain vaiheessa lääkäri kielsi häneltä jopa liikkumisen.

– Nyt saan taas uida ja ulkoiluttaa koiraa ja tehdä, mitä haluan. Oli aika paha keuhkoputkentulehdus. Se vaan oli näin, että täytyi lääkäriä uskoa. Joskus en ole uskonut ja olen saanut keuhkokuumeen. Vanhemmiten olen viisastunut, Soini kertoi lähes tasan kaksi vuotta sitten vieraillessaan Enbuske, Veitola & Salminen -talk shown vieraana.

Tänään nähtävässä Peter Nyman -ohjelmassa Soini puhuu terveytensä lisäksi siitä, onko sinisten puolueella markkinarakoa ja mitä hän aikoo tehdä tulevaisuudessa. Yhdelle huhulle hän haluaa laittaa pisteen:

–  Minua on isolla otsikkotasolla viety Lontooseen pankkiiriksi. Voin sanoa, että se oli valeuutinen silloin ja on nyt. Toivon, että ne, jotka levittävät tätä huhua, katsoisivat nyt peiliin.

Peter Nyman MTV3-kanavalla klo 22.35. 

Lue myös:

    Uusimmat