Manchester Cityn ukrainalaistähti väittää Instagramin sensuroineen päivityksen Vladimir Putinista – "Toivon sinulle tuskaisinta kuolemaa, hirviö"

Englannin Valioliigassa Manchester Cityä edustava ukrainalainen Oleksandr Zintshenko julkaisi Instagramista Venäjän presidentti Vladimir Putinista päivityksen. Zintshenko väittää Daily Mailille, että Instagram poisti hänen julkaisunsa.

25-vuotias laitapuolustaja Zintshenko on Ukrainan suurimpia jalkapallotähtiä. 48 maaottelua Ukrainan maajoukkueessa pelannut Zintshenko on seurannut tarkkaavaisesti kotimaansa tapahtumia ja päätti ilmaista mielipiteensä asiasta Instagramissa.

– Toivon sinulle tuskaisinta kuolemaa, hirviö, Zintshenko kirjoitti julkaisuun, jossa oli mukana Putinin kuva.

Kuva poistettiin pian julkaisun jälkeen Instagramista. Zintshenko väittää, että sosiaalisen median palvelu olisi sensuroinut kuvan. Ukrainalaisen aiempi julkaisu on vielä näkyvissä. 

– Koko sivistynyt maailma on huolissaan maani tilanteesta. En voi piiloutua ja jättää sanomatta mielipidettäni. Kuvassa näkyy minun maani, jossa synnyin ja kasvoin. Maa, jonka värejä edustan kansainvälisillä areenoilla. Maa, jota yritämme valaista ja kehittää, Zintshenko kirjoitti.

– Maa, jonka rajojen tulee olla loukkaamattomia. Maani kuuluu ukrainalaisille, ja kukaan ei voi muuttaa sitä. Emme anna koskaan periksi. Rakkautta Ukrainalle, Zintshenko jatkoi.

Zintshenko pelaa uransa kuudetta kautta Manchester Cityssä. 



Lue myös:

    Uusimmat