UFC-legenda Conor McGregor tylyttää hänet piessyttä venäläismestaria – ”Luikki kotiinsa keskellä kriisiä”

0:35
Habib Nurmagomedov voitti Conor McGregorin lokakuussa 2018 kevytsarjan mestaruusottelussa.

Vapaaottelulegenda Conor McGregor on ottanut UFC:n kevytsarjan mestarin Habib Nurmagomedovin pihteihinsä. Irlantilainen tylyttää venäläisottelijaa jänistämisestä Tony Fergusonia vastaan sovitun ottelun alla.

Nurmagomedovin ja yhdysvaltalaisvastustaja Fergusonin on ollut määrä kohdata 18. huhtikuuta. Ottelua ei ole toistaiseksi siirretty eteenpäin, vaikka areenaksi valittu New Yorkin Barclays Center on koronaviruksen leviämisen takia pois käytöstä.

Nurmagomedov on tällä hetkellä karanteenissa kotiseudullaan Dagestanissa. Venäläinen on ihmetellyt yhä voimassa olevaa kutsua New Yorkiin vallitsevassa koronavirustilanteessa.

McGregor on sen sijaan ottanut tapauksen ruotimisessa kovan linjan. Hänen mukaansa Nurmagomedov ja Ferguson ovat ottaneet osaa "jänistämisotteluun" ennen kellon soimista, ja peli on kääntynyt Fergusonin eduksi venäläisen ”jänistettyä” ensin.

– Hab luikki Yhdysvalloista kotiinsa keskellä kriisiä. Todella suuri riski. Onnittelut, Tony, McGregor paukutti Twitterissä.

McGregor myös viestitti, että hän olisi itse kunnossa otellakseen voitokkaasti juuri nyt.

Nurmagomedov oli maaliskuun alussa Las Vegasissa ottelun lehdistötilaisuudessa, mutta palasi Abu Dhabissa hetken harjoiteltuaan Venäjälle. Ferguson jylisi McGregorin kaltaisesti, että Nurmagomedov on pelännyt ja paennut ottelua. Ferguson vaati myös tittelin viemistä pois venäläisen hallusta.

Nurmagomedovilla ja McGregorilla on keskinäistäkin historiaa: Nurmagomedov päihitti McGregorin syksyllä 2018 UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa kuristuksella.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja