Entinen UFC:n titteliottelija lyttää Nurmagomedovin käytöksen – ”Koko areenan mellakkaan oli täydet ainekset”

Vilttiketjussa pureuduttiin valmentamiseen ja keskusteltiin UFC-kaaoksesta 8:50

Sunnuntaiaamuna Suomen aikaa Habib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin välillä käyty UFC:n lightweight-sarjan titteliottelu päättyi ikävään välikohtaukseen, kun venäläinen Nurmagomedov hyökkäsi ottelun jälkeen McGregorin taustatiimin kimppuun kehän ulkopuolella.

Entinen UFC-ottelija ja nykyään Englannissa vapaaotteluasiantuntijana toimiva Dan Hardy tuomitsee Nurmagomedovin tempun jyrkästi.

Ylälaidan videolla keskustelua ottelun tapahtumista Huomenta Suomen Vilttiketju-osiossa.

Nurmagomedov voitti McGregorin kamppailun neljännessä erässä taputuksen seurauksena, mutta ottelun jälkeiset tapahtumat varastivat huomion illan pääottelussa. Hardyn mielestä ainoa oikea vaihtoehto on hyllyttää venäläisottelija.

– Ei ole muuta vaihtoehtoa. Hänen toimintansa johti melkein koko areenan mellakkaan, Hardy laukoo.

27-0 vapaaottelurekordia hallussa pitävä Nurmagomedov pyysi anteeksi käytöstään ja kertoi McGregorin puhuneen halveksivasti hänen taustastaan, maastaan ja isästään.

Hardy jatkoi, että Nurmagomedovia voi odottaa vuoden kestävä ottelukielto.

– Valitettavasti se tarkoittaisi, että Nurmagomedovin olisi luovuttava vyöstään. Sitten näkisimme ykköshaastajan Tony Fergusonin haastavan jonkun muun vapaasta vyöstä, Hardy sanoo.

Hardy odottaa UFC:ltä ja Nevadan poliisilta isoa päätöstä. Hän näki myös fanien hätääntymisen paikan päällä.

– Näin kuinka fanit alkoivat juosta uloskäyntejä kohden. Se oli hulina, täysi kaaos, Hardy muistelee.

McGregor ilmoitti Twitterissä, että hän olisi valmis uusintaotteluun venäläisen kanssa. On helppo päätellä, että Nurmagomedovilta kysyttäessä vastaus olisi varmasti hyvin samankaltainen. Mikäli ottelu tapahtuu, pitää UFC:tä johtavan Dana Whiten miettiä uudelleen kamppailun mahdollisia turvatoimia.

Lue myös:

    Uusimmat