UFC-mestari vetoaa karanteeniin – vastustaja haukkuu pelkuriksi: ”Tämä kaveri ei halua otella”

Vapaaottelun UFC:n kevytsarjan mestari Habib Nurmagomedov on ilmoittanut, ettei aio saapua paikalle kohtaamaan yhdysvaltalaista vastustajaansa Tony Fergusonia. Dagestanilainen vetoaa koronaviruspandemian takia tehtyihin eristystoimenpiteisiin.

Nurmagomedov on tällä hetkellä karanteenissa kotiseudullaan, eikä hänen ja Ferguson välille 18. päivään huhtikuuta sijoitettua ottelua ole toistaiseksi siirretty eteenpäin siitäkään huolimatta, että areenaksi valittu New Yorkin Barclays Center on viruksen leviämisen takia pois käytöstä.

Nurmagomedov puoltaa Instagram-tilillään vahvasti karanteenitoimenpiteitä kaikkialla maailmassa. Hän ihmettelee yhä voimassa olevaa kutsua New Yorkiin.

– Hallitukset ja kuuluisuudet kaikkialla maailmassa kehottavat ihmisiä noudattamaan kaikkia turvamääräyksiä… ja Habib on ainoa, joka on vapaa kaikista vaatimuksista, hänen täytyy osoittaa vapaata tahtoa ja matkustella ympäri maailmaa ottelun takia? Nurmagemedov kummastelee.

Vastustaja Ferguson ei usko Nurmagomedovin perusteluiden olevan ainoa syy sille, miksi ottelua olisi siirrettävä. Kaikkiaan neljä järjestettyä päivämäärää on jo peruttu terveydellisiin syihin tai loukkaantumisiin vedoten. Vielä maaliskuun alussa Nurmagomedov oli Las Vegasissa ottelun lehdistötilaisuudessa, kunnes matkusti Persianlahdelle harjoittelemaan.

– Hän oli Abu Dhabissa, ja hänellä olisi ollut mahdollisuus tulla takaisin ennen kuin rajat suljettiin Venäjällä, Ferguson huomautti ESPN:lle.

– Hän päätti mennä takaisin Dagestaniin eikä vienyt harjoitusleiriään loppuun. Tämä kaveri ei halua otella. Hän pelkää, hän pakenee. Häneltä pitäisi viedä titteli pois, Ferguson vaati.

UFC yrittää edelleen järjestää tapahtumaa uuteen paikkaan huolimatta Yhdysvaltojen koko ajan pahenevasta koronavirusepidemiasta. Ferguson on täysillä mukana, jos ottelu toteutuu.

– Sillä ei ole väliä, kuka meille tulee (vastaan). Yritämme saada homman eteenpäin. Ainakin joillain ihmisillä maailmassa on vähän toivoa, Ferguson kommentoi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja