Conor McGregorin toiminta raivostuttaa venäläismestaria superottelun alla – "Lopetan tuon jätkän, jos Jumala suo"

UFC-tähti Conor McGregor sekosi - heitti nokkakärryt bussin ikkunaan 0:40

Vapaaottelutähtien Conor McGregorin ja Habib Nurmagomedovin välillä kuohuu rajulla tavalla ennen UFC:n kevytsarjan titteliottelua, joka käydään Las Vegasissa varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa. Viimeisessä lehdistötilaisuudessa kaksikko oli paikalla eri aikoihin, ja molemmat latasivat toisiaan kohtaan brutaalia tekstiä.

Videolla kuvaa McGregorin huhtikuisesta raivokohtauksesta, jonka hän kanavoi muun muassa Nurmagomedovia kuljettaneeseen bussiin.

Irlantilaisottelija McGregor tuli lehdistötilaisuuteen 25 minuuttia myöhässä. Puolustava mestari, venäläinen Nurmagomedov oli ehtinyt poistua jo 10 minuuttia tätä ennen.

Nurmagomedov teki heti kättelyssä selväksi, ettei hän jää odottelemaan McGregoria.

– Tämä tilaisuus on alkamassa kolmelta (päivällä paikallista aikaa). En odota ketään, Nurmagomedov julisti.

15 minuuttia myöhemmin Nurmagomedov lähti, eikä McGregorin saapumisesta ollut vielä merkkiäkään. Nurmagomedov uhosi kostavansa irlantilaiselle häkissä.

– Aion lopettaa tuon jätkän, jos Jumala suo. Se on suunnitelmani.

McGregor syytti myöhästymisestään Las Vegasin liikennettä. Irlantilaisottelija lupasi tarjoavansa häkissä superottelusta tyrmäysvoiton.

– Aion hakata tuon miehen nenän verille. Niin tulee käymään lauantai-iltana, McGregor pauhasi.

"Tämä ei lopu koskaan"

Nurmagomedovin ja McGregorin välit ovat olleet hyiset jo pitkään. Kaikki alkoi, kun UFC:n puheenjohtaja Dana White ilmoitti, että kevytsarjan mestaruusvyö on riistetty McGregorilta pitkäksi venähtäneen ottelutauon takia ja asetettu panokseksi Nurmagomedovin ja Max Hollowayn väliseen otteluun, joka käytiin keväällä.

McGregor menetti tämän jälkeen malttinsa ja heitti New Yorkissa muun muassa nokkakärryt ottelijoita kuljettaneen linja-auton ikkunoihin, niin että ne rikkoutuivat. 

Venäläismestari Nurmagomedov ei ole tapausta läpi sormien katsonut. Hän ei aio sanojensa mukaan "missään tapauksessa" kätellä McGregoria viikonlopun ottelun jälkeen. Myöskään McGregor ei usko, että ottelu lopettaisi kaksikon välistä vihanpitoa.

– Sanon aina, että pitäisi tähdätä rauhaan. Jos et voi kuitenkaan tehdä sitä, tähtää silmien väliin, McGregor huusi lehdistötilaisuudessa.

– Tämä ei lopu koskaan. Ei koskaan, ei koskaan.

Lue myös:

    Uusimmat