Mainos

Uber-kuski kuunteli asiakkaidensa puheita – esti teinitytön päätymisen seksityöläiseksi

Taksipalvelu Uberin kuski pelasti Yhdysvalloissa 16-vuotiaan tytön seksikaupalta, kertoo NBC News.

Yhdysvaltalaismedian mukaan Sacramentossa Uber-taksia ajavan Keith Avila otti maanantaina kyytiinsä kaksi naista ja yhden teini-ikäisen tytön ja kyyditsi heidät Kalifornian Elk Groveen erääseen motelliin. Autossa naiset puhuivat avoimesti keskenään siitä, miten he vievät tytön "Johnille" ja saavat siitä rahaa.

Heti kun naiset olivat tytön kanssa poistunut taksista, Avila soitti poliisit.

– Ajaessani Uberia olen aina ajatellut, että humalaiset ihmiset olisivat pahimpia asiakkaitani. Olen pitänyt pahimpana skenaariona sitä, että ihmiset oksentaisivat autooni, 34-vuotias Avila kertoo NBC Newsille.

Lähetti myös Facebook-liveä

Kun poliisit tulivat paikalle, alkoi mies lähettää suoraa lähetystä Facebookiin tilanteesta. Videota on torstaihin mennessä katsottu yli satatuhatta kertaa. Elk Groven viranomaistiedottaja Chris Trim kertoo, että kaksi naista pidätettiin paikanpäällä.

Molempia vastaan on nostettu syytteet parituksesta. Motellista teinin kanssa löytynyttä miestä vastaan taas nostettiin syyte epäillystä alaikäiseen kohdistuneesta hyväksikäytöstä. Mies on sittemmin vapautettu.

Uhri vaikuttaa NBC:n mukaan olevan kotoaan karannut tyttö. Teini lähetettiin sosiaaliviranomaisille ja tämän vanhempia tai huoltajia etsitään.

Uber kiitti kuskiaan aktiivisuudesta ja siitä, että mies pitää julkisesti kiistellyn kuljetuspalvelun turvallisena asiakkaille. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.